Miért kelt ekkora érdeklődést egy 16éves szűz lány?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még szűz. Az osztályomban 15 lány van és rajtam kívül már egyikőjük sem szűz. A fiúk közt is elterjedt ennek az aránynak a "híre" és azóta furán nem tudom, "tisztelettel" bánnak velem és többen is próbálkoznának. Mitől válthatta ezt ki belőlük ez a dolog?:D2013. máj. 12. 00:52
1/9 anonim válasza:
Vadászösztönnek hívják. Nem tisztelet az, hidd el nekem :D
3/9 anonim válasza:
kicsi rá kéne gyúrni a logikára...
4/9 anonim válasza:
Ez nem a te erényed, inkább a többi lány szégyene, a fiúk pedig elsők szeretnének lenni nálad.
21 éves vagyok (szóval nem is volt olyan régen, h én gimis voltam), de amikor én érettségiztem, akkor 2 kivételével(akiknek évek óta tartó kapcsolatuk volt) minden lány szűzen fejezte be a gimit.
5/9 anonim válasza:
Te vagy egyedül szűz?
Ebben annyira azért nem lennék biztos. Mindenki azt mond, amit akar.
7/9 anonim válasza:
Nem tisztelnek ,ők akarnak megdugni téged ők akarják elvenni a szüzességed.
8/9 anonim válasza:
szerintem azért, mert a fiúk nem szeretik, ha egy lány könnyen kapható, harcolni akarnak érte. viszont a többi lányért nem kéne, mert őket könnyen megkapnák. vagy pedig azért, mert izgatja őket, hogy milyen lenne egy szűzzel.
9/9 anonim válasza:
Azért mert már túl kevés lány van aki 16 évesen még szűz...sokan már 14 évesen se azok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!