Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A mai társadalom hozzáállása...

A mai társadalom hozzáállása miért ilyen elutasító a szüzekkel? Gáz hogy szűzen párkapcsolat a tervem?

Figyelt kérdés

Szóval ha egy társaságba szóba kerül, hogy nem voltam még nővel, először is a pasik először furcsán néznek el sem hiszik, majd sajnálnak, hogy elvesztegettem a fiatal éveimet. A csajoknak meg természetes hogy dugnak rendszeresen mind a fiuk mind a lányok, így furának esek ki.

Tudom, olyan társaságba járjak de még a keresztény összejöveteleken is ez dívik előbb utóbb szóba kerül jobb nőknél, ők is ugyan olyanok mint a diszkóban az utolsó olcsó ribi.

A nagyon szép lányok legyenek bármilyenek, még ha kedvesek is és jó fejek is hozzá, szeretkeznek rendszeresen mert mindig van kivel. Összességében nincs is ezzel gond, csak azért, mert sokak fejében úgy néz ki a párkapcsolat menete hogy szex--->még több szex--->majd valamikor megismerjük egymást.

Hülyeség, hogy valaki azért ne tudna csajozni mert szűz. Nincs a homlokomra írva, ráadásul ha kiderül akkor sem dől össze a világ. Az viszont a homlokomra van írva, hogy a párkapcsolatot én eleinte randik sorozatával képzelem el, ahol megismerjük egymást, majd egy-két hónap attól függ mikor megismertük egymást komolyan akkor jöhet a szex.

Tudom, hogy így sok futó kapcsolattól, egy éjszakástól esek el, mert ugye a kettő együtt nem megy.

Viszont így szűzen olyan lányoknál is elvágom magam, akik alapvetően jó értékrenddel rendelkeznek és csak azért lesznek ilyenek, mert csak bunkó tuskó pasik mennek oda hozzájuk az értelmesebbje.

Remélem érthető volt, hogy mit akarok kérdezni, milyen témában várom hozzászólásaitokat.:) 18/F

2013. máj. 11. 09:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Én is elutasító vagyok magammal, mert 26 éves létemre még egy randit sem sikerült összehoznom. Ez eddig szánalmas. De, mivel alacsony vagyok, dagadt és fertelmesen ocsmány, így ez már teljesen érthető, hiszen olyan külsővel átkozott meg a természet, ami egy lányban sem képes vonzalmat generálni, sőt mi több, olyan a külsőm, hogy még bottal sem piszkálnának meg. Szóval nekem marad az örök szüzesség. Nem azért, mert ezt választottam, vagy mert erre vágyok, hanem ezt adta az élet.
2013. máj. 11. 09:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Ja igen, ha bárkinek lenne kedve a témáról velem csevegni nyugodtan írjon privátot:)
2013. máj. 11. 09:20
 3/10 anonim ***** válasza:

"szex--->még több szex--->majd valamikor megismerjük egymást."

Sajnos ennek tényleg nem így kellene mennie.

2013. máj. 11. 11:00
 4/10 anonim ***** válasza:

Első, talán meg kéne mozdulni, nem a gép előtt sírni. A külsőn lehet változtatni. Járj el edzeni, nem azt mondom, hogy menjél le egy kondiba és gyúrjál, mert az a legnagyobb gyökérség...

De tudom ajánlani a futást, úszást, biciklizést. Egyikhez se kell különösebb fizikai erőnlét. Esetleg próbáld ki a fegyencedzést.

A kérdezőnek meg annyit, hogy ezzel nem vagy egyedül. Szerintem is így kéne kialakulnia egy kapcsolatnak. Bár ha elég sokat találkoztok talán a petting szóba jöhet, az első 3-4 hét után. :) Abba nem halsz bele te se. :D

2013. máj. 11. 12:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Harmadiknak: igazad van persze, bár ott tartanék egy lánnyal, hogy pár hét után petting:)
2013. máj. 11. 13:57
 6/10 anonim ***** válasza:

Szüzen igencsak nehéz az ismerkedés. MErt demotivál,ha 20 fölött még van képed szűznek lenni. Egyszerüen minimális ,aki nem nézne hülyének miatta, főleg a nők körében, azok közül is a jobbfélék, menők körében, akiket már kicsi koruk óta rendszeresen faszolnak, és ebben élték ki szinte az egész életüket. Olyan természetes nekik mint a szarás.

Egyszerüen vannak elvárások veled szemben. HA te ezeket nem hozod, akkor basz-ha-tod. Szimpatikus leszel, már az ágyjelenetnél tartassz, aztán bejelented,hogy sosedugtam, a nő elképzelhető hogy ki fog ábrándulni belőled. Nem mind ilyen, de a menőbbek ilyenek. Nagyon tudják a jogaikat, meg az érdekeiket elhiheted. Nekik joguk van a jó szexhez, hiszen ezért álltak veled szóba. Hogy te majd abban részesíted őket. Ha nem,akkor leszarnak. Elég kínos ilyen miatt elszalajdtani egy jó dugást, jó numerát. Bár ez főleg az egyéjszakás viszonyokra igaz, amit írtam. akik hosszútávút akarnak, azok máshogy állnak hozzá, náluk nem elvárás eleinte a jó szex, viszont a paranoia ott mocoroghat az elméjében, hogy hoppááá, ez még nem élte ki magát, úgyis félre fog mászni, mert még szűz, hiszen szinte mindenkinek kevés kivétellel több párjai is volt már mire ráunt a kalandozásra, és megállapodott. Ő is talán ezt fogja akarni. Kevés olyan viszony van, ahol a felek az elsők egymásnak. Az emberek szeretnek ilyet is meg amolyat is kipróbálni. Hajtja őket az ösztön.

2013. máj. 11. 16:00
 7/10 anonim válasza:

Hol a baj?

Ugyanezt látom, tapasztalom, érzem, és ugyanebben a helyzetben vagyok, mint az eddigi hozzászólók együttvéve. Csak épp női nézőpontból. Szokás szerint azon agyalok, mi a túró a gond velem. Elkezdtem bújni a frigiditásról szóló oldalakat, aszexualitás, fóbia, gátoltság stb., de egyik sem illik igazán rám.

Valószínű a ronda kategóriába tartozom (vagyis abba, amit a (magyar?) (férfi?) társadalom nem fogad el), na de nagyon sok pasi is már csak így van ezzel. A pasik a modell kinézetű nőket keresik, ill azokat akik így is viselkednek kifele. Persze tagadják sokan, de ellenpéldát még nem láttam. Sokáig az idős pasik társaságát kerestem, de teljesen ugyanúgy működnek , mint a fiatalok, csak némelyik megkeseredettebben, rengeteg negatív gondolattal a nőkkel szemben; sokkal inkább , és egyre inkább ösztönlények, azaz kaja-pia-(szex) - fontossági sorrend egyénenként változó; mindenesetre fizikailag igencsak belassulva.

Tizen-, huszonévesen vártam a csodára, hogy szexelhetek, hogy barátom lesz, vagy épp nem is foglalkoztam vele, tanultam. De a helyzet ugyanaz. Ha valakit össze is kapartam nagy nehezen, ha megérezték, hogy szűz vagyok, azonnal leléptek.

2x évesen úgy döntöttem, hogy keményen tenni fogok párkapcsolat és szex ügyben. A magánytól már majd megőrültem. Orvosok, állandó durva diéták, kivizsgálások fogyás ügyben (közölték, hogy soha nem nézhetek ki "normálisan", ilyennek születtem), pszichológus éveken keresztül, pasibarátok tanácsai, net. Társkeresők... A helyzet egyre rosszabb lett. Idősebb korban nemcsak a lelépés..., hanem társul hozzá a döbbenet, értetlenség, kritika, megaláztatások. Idősebb pasik ugyanúgy lelépnek, még kapcsolatból is, vagy ha az utolsó pillanatra hagyom. Mintha leprás lennék.

Hozzá kell tenni, hogy széles ismeretségi körömben sem találnak a nők párt (legalább szexet időnként igen), sőt... teljes az elkeseredés pasi ügyben. Általános téma, hogy a magyar pasikkal "valami nem stimmel". Az utóbbi időben egyre több külföldi pasival találkozom különböző országokból, kultúrákból. Általánosságban sokkal több tiszteletet tapasztalok nőkkel szemben - és nemcsak a modell vagy aközeli kinézetű nőkkel szemben (!!)(lásd Mo., nő(k) közelednek x ajtó fele, pasi(k) félreugranak, és széles mozdulatokkal, ajtótartás stb invitálják őket előre. Lévén, hogy időnként (elbambulva) én is nőnek érzem magam, igyekszem az előttem lévő nők után én is bejutni az ajtón, de hatalmas pasi elémpenderül, ajtót előttem bevág, én meg szó szerint felkenődök rá - gyakori tapasztalat), nem közösítenek ki, a szex nem kiváltság, teljesen más család/kapcsolat kép..., udvarolnak de nem csak azért, hogy minél előbb megdughassák az embert. Sok ismerős négerek, indiaiak, arabok közt lelt párra, ill csak köztük.

Magyar pasit keresek, de lehet hogy ez itt esélytelen, és váltanom kéne külföldre? Ha nem is lenne fényes a dolog, de lehet, hogy lenne esélyem (rendszeres) szexre, gyerekre.

Őrülten hiányzik a szex, az érintések, egy értelmes emberi lény állandó közelsége, lassan a családról nem is beszélve, de abszolút tehetetlen vagyok. Persze velem is egyre több a lelki probléma, a még több gátlás, ami lassan esélytelenné teszi az egészet. A férfi punnyad, nem udvarol, nem harcol a nőért, hátha az még "problémás" is. Ha nem működnek a nőkkel a dolgok, akkor vagy nagyon rossz helyen próbálkozol (nemcsak a modellek a nők), és/vagy nem vagy elég kitartó. (a pasiknál nem kizáró ok a kinézet)

31/nő

2014. jan. 2. 08:35
 8/10 anonim válasza:

Amúgy lassan már sportot csinálok belőle... Milyen gyorsan és milyen módszerekkel próbál lelépni a pasi, miután ráérez, vagy bejelentem, hogy szűz vagyok. Jobb szórakozás nem lévén...

Tényleg őszintén és részletesen kíváncsi lennék, mi megy le egy pasi agyában, korosztályonként és társadalmi és szociális körönként, amikor megtudja, hogy szűz nővel van dolga.

2014. jan. 2. 09:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha olyan férfit szeretnél, aki elfogadja a szüzességedet, akkor fel kell adnod azt, hogy majd az adonisz leszólít téged és kezdeményez nálad.

Mert aki adonisz és még kezdeményez is a nőknél az általában szexelni akar. Minél hamarabb. Ebbe nem fér bele a hosszú járás.

Ha állandó barátnőt akar akkor meg a legjobbat, hiszen ő az adonisz aki még kezdeményez is.

Erre az sem megoldás, ha elveszíted a szüzességedet egy buliban részegen vagy valakivel megbeszélitek és elveteted vele. Mert te legbelül ugyanolyan maradsz attól, hogy már nincs szűzhártyád. Nem lesz belőled hirtelen könnyűvérű ribi akibe két jäger után egy diszkó vécéjében ürítenek az alfák. Pörgősebb estéken kettő-három is egy éjszaka alatt.

Az egyetlen megoldásod, hogy ha egyáltalán nem akarsz kezdeményezni, legalább megtanulsz egyértelmű jeleket küldeni a kiszemelt férfinak.

2014. jan. 2. 10:23
 10/10 anonim válasza:
magabiztosabb lesz és nem kell azon görcsölnie hogy ő még szűz bár 1 alkalom még nem jelenti hogy gyakorlott
2014. febr. 17. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!