Blazer X kérdése:
Miért kerítenek ekkora feneket a szüzességükhöz a fiúk?
Figyelt kérdés
Én itt vagyok 22 évesen még szűz fiúként, és nekem ez soha nem okozott gondot az életben. Jó voltak néhány kisebb kötözködései a munkatársaimnak, de azt is poénnak szánták, és nem megbántásnak. Élném amúgy is az életemet ha nem lennék szűz, ez számomra nem egy követelmény, hogy most "jaj minél hamarabb tapasztalatot kell szereznem" meg ilyesmik, de igazából azokat sem értem akik itt vagy a valós életben oltógatják az embereket akik még mindig nem voltak nővel. (Bár mondjuk a valós életben ritkán találkozni olyannal, aki csak így lazán bemondja, hogy "szűz vagyok")
Ti erről hogy vélekedtek?
2013. ápr. 27. 12:21
31/32 anonim válasza:
Ez sajnos tényleg így van kedves kérdező, hogy 22 évesen azt hiszi, hogy 30 éves koráig megváltja a világot, lesz több barátnője stb. Én is így voltam vele 22 évesen, próbálkoztam is, aztán hipp-hopp elrepült az idő és 28 évesen vagyok itt, még soha nem volt barátnőm, a sok próbálkozás ellenére. És most ne kövezzetek meg, de aki 22 éves koráig semmilyen szinten nem volt még lánnyal, sem csók, sem járás, sem szex az egy idő után görcsössé válik. Minél jobban akarja, annál görcsösebb lesz. Tizenévesen egy kicsit komolytalanabb, felszabadultabb az ember, ha akkor nem teremt kontaktokat, főleg testi, a nőkkel, akkor utána már sokkal nehezebb lesz. Merevebbé válik az ember, 24-25 környékén meg a legtöbben elhatárolódnak mindentől, hideggé válnak a nőkkel szemben legtöbben, piedesztálra fogják őket emelni. Tényleg az van, hogy kapd össze a tökeidet, mert hamarosan eljön az a kor, hogy kezd majd kissé kínossá válni a dolog. Ja és ne hagyj ki egyetlen kicsike adódó alkalmat sem, ha nem is annyira felel eg a lány a szempontjaidnak, de ha nem undorodsz tőle, attól még kísérletezésre jó lesz. De persze csak finoman. Mondom ezt úgy, hogy nekem is lett volna lehetőségem 20-23 évesen 4-5 lánnyal együtt lenni,de félénk voltam, nem éltem a kínálkozó alkalommal. Utána ha elkerül az ember a felsőoktatási intézményből és netán még vidéken is, kisebb településen él, akkor töredékére csökken az alkalmak száma (ahhoz képest ami volt gimiben, főiskolán, hogy kapcsolatot tudj nőkkel létesíteni. Utána maradnak a társkeresők, amin 10 ből 9 lány, aki nem csúnya csak azért van fent, hogy az egóját növelje és nem nagyon fognak visszaírni egy jól, viccesen megfogalmazott leveledre sem. Tapasztalat. Most cselekedj még nem késő. Egy 3 diplomás, intelligens fiatalember írja ezt le neked.
32/32 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válaszokat. Próbálom úgy alakítani az életemet, hogy ha nem lesz nőm, anélkül is talpon maradjak (mert baráti társaságom az egyenlő a 0-val) így hát muszáj lesz szembe néznem a többi anyaszomorítóval akik csámcsognak (csámcsognának) rajtam. Nem hagyom, hogy ha ilyen emberrel szembe kerülök, akkor eltaposson.
2013. ápr. 28. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!