Miért van az, hogy csak a holokausztnak kerítenek ekkora feneket?
Félreértés ne essék, én nem tagadom, hogy volt holokauszt, bár ezt a hatalmas felhajtást körülötte tényleg soknak érzem, és szerintem az eltelt ca. fél évszázad alatt színeztek is a dolgokon. Na mindegy, most igazából nem ez a kérdés. Hanem az, hogy miért CSAK a holokauszt és Auswitz van ennyire "körülrajongva", miközben Szibériában is legalább ennyire, ha nem durvább dolgok történtek. Ráadásul Stalin nem "csak" egy nemzetet üldözött, hanem válogatás, sokszor ok nélkül hurcoltak és öltek meg embereket. Nem egy ember beszámolóját hallottam az ott történtektől(egykori foglyoktól, akik megjárták a gulágot), és nagyon durva dolgok mentek ott. Sokkal rosszabb volt a helyzet, mint a németeknél. Nagyapám testvére - aki pont szerencsés helyzetben volt, mert több szláv nyelvet beszélt, így valami hivatali munkát kapott -, például olyat mesélt, hogy többször volt olyan, hogy németeket beraktak vagy fél órára egy szaunába, majd ruha nélkül kilökték őket az udvarra a -40 fokba megfagyni.
Vagy egy másik rab -sajnos most a világért nem ugrana be a neve - olyan dolgokat írt le az e témában kiadott könyvében, hogy kint dolgoztak a mínusz akárhány fokban, a fülük szinte teljesen megfagyott, és ha valaki egy kicsit lassabb volt(vagy csak ok nélkül), a fegyőrök konkrétan letépték a fülét. Akkor persze nem érezte, de ahogy bementek és elkezdtek felmelegedni, majd belepusztult a fájdalomba. Arról meg nem is beszélek, hogy milyen aljamunkát kellett sokaknak csinálni.
ÉS a gulágot is rengeteg ember megjárta. Erről miért nem szól a fáma? Miért csak a holokausztot nyomja állandóan a média?
Hmm... Nos, ha megírnám, mi az igazi indok, moderálnák a válaszomat, vagy azonnal nekem ugranának, hogy egy közösség ellen uszítok. De csak gondold végig, milyen származású emberek haltak meg a holokauszt során. Ez szerintem hamar elvezet a helyes válaszhoz.
(némi helyesírási képzés: Auschwitz, illetve Sztálin - egyébként semmi bajom a kérdéssel)
hát igen, tulajdonképpen én is tudom a választ. Lehet, sőt inkább biztos, hogy csak a véleményetekre voltam kíváncsi.
Amúgy bocs a helyesírási hibákért, gyorsan írtam. Sztálint pedig angolosan...
Nyugati propaganda.
A zsidóknak nagy befolyásuk volt a nyertes nyugati hatalmak körében (főleg az USA-ban).
A győztes NY-nak remekül jött a történet, beállítani a vesztes Németeket szadista népirtó barbároknak.
A zsidóknak is jól jött a diszkrimináció megszüntetéséhez.
Az meg, hogy túloznak a számokkal teljesen természetes. Bizonyíték nincs, agy ami van az a bevonuló erőktől származik, ergo nem hiteles.
Én sem mondom, hogy nem végeztek ki zsidókat a németek, de amiket mostanában hallani számokat meg elmeséléseket az már a mese kategória.
A gulágról meg azért nincsenek történetek, mert a SZU elnyelte, kifelé nem nagyon ment történet onnan. A nyugat elvolt a pokolfajzat nácikkal, míg a világ többi részét egyáltalán nem érdekelte a dolog.
Több helyen megtalálod, nem én írom:
THE BEST BUSINESS IS SHOAH-BUSINESS.
Azaz kellett egy szép kerek történet ahhoz, hogy még vagy 50 évig pénzt facsarjanak ki kormányokból és rabságban tarthassanak népeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!