Miért kerítenek ekkora feneket a szüzességükhöz a fiúk?
Én itt vagyok 22 évesen még szűz fiúként, és nekem ez soha nem okozott gondot az életben. Jó voltak néhány kisebb kötözködései a munkatársaimnak, de azt is poénnak szánták, és nem megbántásnak. Élném amúgy is az életemet ha nem lennék szűz, ez számomra nem egy követelmény, hogy most "jaj minél hamarabb tapasztalatot kell szereznem" meg ilyesmik, de igazából azokat sem értem akik itt vagy a valós életben oltógatják az embereket akik még mindig nem voltak nővel. (Bár mondjuk a valós életben ritkán találkozni olyannal, aki csak így lazán bemondja, hogy "szűz vagyok")
Ti erről hogy vélekedtek?
#3-as:
Igen, de ahhoz 2 ember kell, és én meg nem nagyon vagyok a helyzet magaslatán, de attól függetlenül el vagyok.
#5-ös:
Engemet is érdekel, de attól függetlenül nem ez az 1 gondolat fog egész életemen át foglalkoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!