Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért kerítenek ekkora feneket...

Blazer X kérdése:

Miért kerítenek ekkora feneket a szüzességükhöz a fiúk?

Figyelt kérdés

Én itt vagyok 22 évesen még szűz fiúként, és nekem ez soha nem okozott gondot az életben. Jó voltak néhány kisebb kötözködései a munkatársaimnak, de azt is poénnak szánták, és nem megbántásnak. Élném amúgy is az életemet ha nem lennék szűz, ez számomra nem egy követelmény, hogy most "jaj minél hamarabb tapasztalatot kell szereznem" meg ilyesmik, de igazából azokat sem értem akik itt vagy a valós életben oltógatják az embereket akik még mindig nem voltak nővel. (Bár mondjuk a valós életben ritkán találkozni olyannal, aki csak így lazán bemondja, hogy "szűz vagyok")

Ti erről hogy vélekedtek?

2013. ápr. 27. 12:21
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy a mai fiataloknak nem az érzelmek számítanak hanem az, hogy minél több nőt megfektessenek mert attól "menők" lesznek na ilyen te ne legyél
2013. ápr. 27. 12:24
 2/32 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok ezzel, hogy az életemet én irányítom, abba senkinek semmilyen beleszólása nincs.:)
 3/32 anonim ***** válasza:
Azért 22 évesen ideje elkezdeni az egészséges szexuális életet...
 4/32 anonim ***** válasza:
Engem egy dolog miatt zavar: képtelen vagyok még egy nőhöz is úgy hozzáérni, hogy az neki jól essen, olyan merev vagyok a lányok közelében, hogy süt rólam, hogy sosem láttam egyet sem alulnézetből... És emiatt megbélyegeznek.
 5/32 anonim ***** válasza:
Engem csak egyszerűen érdekel hogy milyen lehet egy nővel.
2013. ápr. 27. 12:25
 6/32 A kérdező kommentje:
Ilyen nem nagyon fog előfordulni velem, mert én nem a mennyiségre hajtok (hajtanék) hanem a minőségre.
2013. ápr. 27. 12:25
 7/32 A kérdező kommentje:

#3-as:

Igen, de ahhoz 2 ember kell, és én meg nem nagyon vagyok a helyzet magaslatán, de attól függetlenül el vagyok.

2013. ápr. 27. 12:27
 8/32 A kérdező kommentje:

#5-ös:

Engemet is érdekel, de attól függetlenül nem ez az 1 gondolat fog egész életemen át foglalkoztatni.

2013. ápr. 27. 12:28
 9/32 anonim ***** válasza:
Tudod az a baj, hogy most elvagy marok marcsával, aztán 30 évesen meg egy nőhöz nem mersz majd odamenni mert abban a korban már komoly szexuális elvárásai lesznek a partnernek...
2013. ápr. 27. 12:34
 10/32 A kérdező kommentje:
Figyelj, 30 év még messze van, addig bármi történhet. :)
2013. ápr. 27. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!