Miért kerítenek ekkora feneket a szüzességükhöz a fiúk?
Én itt vagyok 22 évesen még szűz fiúként, és nekem ez soha nem okozott gondot az életben. Jó voltak néhány kisebb kötözködései a munkatársaimnak, de azt is poénnak szánták, és nem megbántásnak. Élném amúgy is az életemet ha nem lennék szűz, ez számomra nem egy követelmény, hogy most "jaj minél hamarabb tapasztalatot kell szereznem" meg ilyesmik, de igazából azokat sem értem akik itt vagy a valós életben oltógatják az embereket akik még mindig nem voltak nővel. (Bár mondjuk a valós életben ritkán találkozni olyannal, aki csak így lazán bemondja, hogy "szűz vagyok")
Ti erről hogy vélekedtek?
Ahogy idősödik az ember, úgy érzi egyre gyorsabbnak az idő múlását, de egyéb tényezők miatt sem ajánlatos sokáig várni.
Hidd el, csak jó tanácsként mondom, kapd össze magadat gyorsan.
12:34
30 évesen nekem is komoly elvárásaim lesznek a nővel szemben, mondjuk az hogy ne legyen egy oltári nagy k*rva akit már mindenki megdugott rajtam kívül.
Kérdező:
Ez csak az oldalon nagy téma, itt be van sűrítve 50 ember naponta 25x feltett kérdése ezzel kapcsolatban. Az életben meg a normális embereknek ez nem mérce. Akinek netán mégis az (mert biztos van ilyen is) nos azzal kapcsolatot nem kezdenék, mert a szexre épült kapcsolat olyan mint sz@rból várat építeni. Ha nem tudok beszélgetni a csajjal, akkor nem is lesz 2. randi, vagy ha síkhülye, céltalan, él mint egy növény akkor szintén nem, nem hogy meg akarjam fektetni. Szerencsére nálam(nálunk) az evolúció kiteljesedett és minket nem a farkunk vezet. Elég nagy a világ és elég sok minden van benne, ez csak 1 lehetőség a millió életcél közül. Én nagyon tudom sajnálni azokat, akiknek a szex olyan megszokássá vált, mint elmosni egy tányért, vagy elmenni a boltba, vagy reggel fogat mosni.
Én 24 éves vagyok és nem volt ma még senkivel. Megmondom őszintén, nem is nagyon érdekel. Aki ebből ügyet csinál, az rám nem méltó, és nekem tesz szívességet, ha nem rabolja feleslegesen az időmet. ha lesz nő az életemben akkor lesz, ha nem lesz akkor nem lesz. biztos nem fogom az egész életemet azzal tölteni hogy nőről nőre repülök mint egy idióta, beteg függő. Tudok én egyedül is élni.
Aki már nem szűz, és nem az a zárkózott terézanya típusú emberállat nemtől függetlenül, mindegyik ganéláda marni fog téged ezért mert szűz vagy!
Ahogy téged is cikiznek, szívatnak, röhögnek, kibesézlnek, kiközösítenek, megaláznak, köpnek rád stb... azért mert ez vagy.
Mert ezek a kapcsolatos nem szűz szemétládák azáltal,hogy nekik összejött el vannak ájulva maguktól, emberi értékekben már bizonyítottak maguknak is meg a külvilág felé is,hogy akkora remek eberek,hogy a környezetükben valakiknek már volt ilyen szinten szükségük rájuk.
S természetesen kinézik, kiközösítik azokat, akik nem ilyenek, akik még "ezekszerint" nem kellettek kutyának sem. ez egy negatív értékítéletet jelent, duva, vagy tudat alatt bennük, hogy te ezáltal kevesebb vagy.
Egyszerüen nem menő szűznek lenni.
Fel kell tudni fogni,hogy az emberiség 90% ának a szerelem, szexualitás ,családi kapcsolatok körül forog! az egész életük. Ez a központi téma, érdek, cél, a létezésük tengelye mióta kinöttek a kisiskolából.
Szinte minden! amit tesznek ,az valamilyen módon kapcsolatban van, célba hozható a másik nem felé való megfelelésnek, és ebből a célból is teszik nagyon sokan.
Azoknak az embereknek, akiknek meg nem a szex, kapcsolatok a központi témája az életüknek, azokat idegeneknek, perioikosz faszoknak tartják, furcsálják, és kinézik ,mert nem egy közülük.
Így működik a társadalom.
CSak gondolj végig a nagyarcú ismerősökön, a gyanakvó szülőkön ,rokonokon, baráti körön, hogy mind kevés kivétellel ilyen csodálkozós barmok.
Van kivétel, ezt kötelességnek érzem leírni, hogy nehogy jöjjenek itt a "de én nem nézem le a szüzeket, meg én imádom a szüzeket" dumások, mert ezek a nem többség.
Vagy a képedbe mondja, vagy megállja, de belül mindenképp megvan ezeknek a véleményük a szüzekről, ha már 20 évesek elmúltak. Tudják, érzik,hogy valami gond van veled.
aZokat az embereket meg nem tolerálják, leszarják ,akivel gondok vannak. Mert nem szoláglják ki a teljsen nomrálisak érdekeit. Ha nem fűződik hozzád érdek, akkor senki vagy a számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!