Ez csak szerintem fura? Valóban ezt súgják az ösztönei?
2. oldalig jutottam. És igen, ami azután jön szerintem hát nem tudom mi lehet. De ott volt a lényeg már az elején! NYISD KI A SZÁD! Esetleg szólsz neki?
Persze oké mindenki zavarban volt, de nyugodtan oda nyöghetted volna neki hogy "nem segítenél??"
Jó rávettem magam hogy elolvassam a többi oldalt. Hát azért oké hogy a srác hülye volt, na de azért nem kell máris "SZAKÍTS VELE!! PUSZTÍTSD EL!! EZ AZ EMBERNEK NEVEZETT VALAMI NEM MARADHAT TOVÁBB E FÖLDÖN!!"
jó, gáz volt. De mint írtad kérdező, mindketten szüzek vagytok, aminek pedig simán betudható hogy nem volt neki merev. Izgult hablabla. Béna volt, igen, csakhogy azért ez nem így működik. "Ah hopp, jó ez szar volt, viszlát, sose látsz többé" "De éé... :(" WRUUUMMM!!--->
Te meg kérdező,, hát te se voltál a toppon na, ennyi. Ilyesmire azért valamilyen szinten lehet számítani ha szüzek vagytok. Ne az határozza már meg az érzéseidet hogy itt miket írogatnak az azt se tudod kicsodák. Persze ettől még szakíthattok, csak TALÁN egyszerűbb lenne ha "hogyan mondjam el neki?" esetleg pont úgy ahogy leírtad? hogy legközelebb segítsen??
De ha ettől jobb gondolj arra, mi lett volna ha valami ***** asszal összejössz elveszi a szüzességed aztán ott hagy és ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!