Most vesztettem el ma a szüzességem. Bár nem érzem h nagyon behatolt volna! Nem tudom. De nem használtunk óvszert. és szerintem a váladék nem belém ömlött. Ha belém ömlött volna azt éreztem volna igaz? Úgy-e nem leszek terhes?
Figyelt kérdés
Nem jött túl sok..szinte alig valami.. de az se biztos h behatolt mert nem éreztem nagy HELP!2013. márc. 27. 21:08
1/17 anonim válasza:
Hát eléggé nem vagy tisztában a dolgokkal. Hány éves vagy?
2/17 anonim 

válasza:

nem kell ahoz válladék, hogy terhes legyél elég ha beteszi és rögtön kiveszi már attól is lehetsz terhes ha óvszer nélkül csinálja, gratulálok lehet kismama leszel :D
3/17 anonim 

válasza:

Gratulálok kislányom, szinte borítékolhatod hogy terhes vagy. Sok sikert a "pujához".
Agyatlan barmok!
4/17 anonim 

válasza:

Van olyan, hogy előváladék. Az nem a szex végén jön, mint a neve is mutatja,attól is lehetsz terhes. Hogyhogy nem érezted hogy behatolt? Ha nem használtatok óvszert és hallottad legalább hogy ő elélvezett, akkor beléd élvezett, és szinte majdnem biztos hogy terhes is leszel. Mennyi idős vagy? ORVOS!!!
5/17 anonim 

válasza:

Azt hogy lehet nem érezni?
Ha tényleg beléd hatolt akkor megvan az esély a terhességre, mindegy hogy beléd élvezett-e, legfeljebb kisebb százalékban.
6/17 A kérdező kommentje:
De lehet be se tette mert az érzetem volna h fáj ezmeg nem fájt! ügy nyugatssatok már meg ha betettem volna elsőre akkor fájt volna nem ?
2013. márc. 27. 21:15
7/17 A kérdező kommentje:
SEGÍTSETEK!
2013. márc. 27. 21:16
8/17 anonim 

válasza:

Hülye vagy! Előre sajnálom a gyereked!
9/17 anonim 

válasza:

Reggel vegyél terhességi tesztet, ha terhes vagy akkor van esemény utáni tabletta a háziorvostól kell kérni.
Vagy menj reggel eleve orvoshoz, nőgyógyászhoz vagy háziorvoshoz és kérjél esemény utána tablettát, beindítja a menstruációt.
És legközelebb a fiú rakja a tehén -se--gébe a f@rkát óvszer nélkül, AIDS-t is kaphatsz így védekezés nélkül.
10/17 anonim válasza:
nagyon nem ertelek titeket miert kell beparaztatni!ti is voltatok szuzek, vesztettetek el a szuzessegeteket.Tapasztalatlan....nem sok a valoszinusege, hogy terhes vagy.Nyugi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!