Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most vesztettem el ma a...

Most vesztettem el ma a szüzességem. Bár nem érzem h nagyon behatolt volna! Nem tudom. De nem használtunk óvszert. és szerintem a váladék nem belém ömlött. Ha belém ömlött volna azt éreztem volna igaz? Úgy-e nem leszek terhes?

Figyelt kérdés
Nem jött túl sok..szinte alig valami.. de az se biztos h behatolt mert nem éreztem nagy HELP!

2013. márc. 27. 21:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Miért nem a srácot kérdezed meg, hogy behatolt-e?

Egyébként nem hiszem el, hogy iyen hülye vagy. Egész hátralévő életedben úgy fogsz visszaemlékezni a szüzességed elvesztésének napjára, hogy egész nap görcsös gyomorral vártad, hogy egy internetes fórumon megnyugtassanak. Ennek egy egyszeri, szép emléknek kellett volna lennie, de te elcseszted.

Nem is tudom, hogy nevessek rajtad vagy szánjalak.

2013. márc. 27. 21:23
 12/17 anonim ***** válasza:

9-es!

Egek, te se vagy okosabb, mint a kérdező!

A terhességi teszthez 2 hétnek kell eltelnie! Kettőnek! Érted?

A sürgősségi tabletta viszont nem hülye ötlet.

2013. márc. 27. 21:26
 13/17 anonim ***** válasza:
De sok agyatlan van itt. mégis kitől hallottátok, hogy másnap kimutatja a teszt????? Figyi cuncika, kérdezd meg a barom pasid, mégis mit csinált, már ha van annyi esze, hogy tudja. Utána öltözz fel kérj apucitól pénzt és sétálj le egy patikába, esemény utáni tablettáért. Legközelebb meg húzz a barátod farkára gumit, így megmented magad a nem kívánt gyerektől meg a nyavalyáktól is, amit kaphatsz tőle :)
2013. márc. 27. 21:52
 14/17 walk w1th mee ***** válasza:
fake kérdés ti ostobák :D
2013. márc. 27. 22:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Az,hogy tapasztalatlan nem probléma de hülye és felelőtlen is hozzá,fogadjunk taknyos 13-15-16 éves vagy?? Lehetsz terhes miért ne lehetnél hiszen nem védekeztél 2 hét múlva vegyél tesztet.
2013. márc. 27. 22:30
 16/17 anonim ***** válasza:
KAMU!
2013. márc. 27. 23:22
 17/17 anonim ***** válasza:
de lökött vagy...
2013. máj. 5. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!