Csak szerintem hangzik már fájóan bárgyún az "elvesztettem", "elvette" a szüzességemet kifejezések?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem. Nyilván valahogyan ki kell magunkat fejezni, de ez - számomra - annyira bárgyún hangzik. Mégis mit lehet ezen ELVESZÍTENI vagy ELVENNI??? Megtörténik, amikor megtörténik, ott és akivel kell, senki nem vesz és nem veszít el semmit. Vagy csak engem zavar ez a szóhasználat?
Mindig jót nevetek magamban, ha ezt az elveszítősdit meghallom.
A legjobb, mikor ilyesmit olvas az ember: "azt akarom, hogy x,y VEGYE EL..." Mit vegyen el?? A könyvet a polcról? :D
2013. jan. 10. 23:53
1/16 anonim válasza:
Persze, jobban hangzik az "elvitte a cica" ...
3/16 anonim válasza:
Hogy kéne mondanom?
Átszakajtotta a szűzhártyám az éjjel?
20l
4/16 anonim válasza:
A szüzességet, marha!
Azt el kell venni igen....nincs ezzel semmi gond.
5/16 anonim válasza:
Vagy: Jajj, képzeld anyu, kiszakadt a vitorla! -.-
6/16 walk w1th mee válasza:
vagy esetleg betoszták a falloszt?
7/16 anonim válasza:
Szerintem k.rvajó az elvette és az elvesztettem dolog.
8/16 anonim válasza:
Elvesztettem keszkendőmet, csókot adok érte! :DDD
9/16 anonim válasza:
szerintem találó, főleg a régebbi szokások miatt. ott ugye egy család becsületét vette el az, aki csak úgy kilyukasztott valakit
10/16 anonim válasza:
Lehetne így is...
Elrabolták, elraboltam... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!