Felnőttkori szüzesség- hogyan mondjam el?
Szerintem ha megakart volna csak fektetni, akkor megtehette volna már régen, és elcsábított volna úgy, hogy te is benne lettél. Egyszerűen csak megijedt szerintem olyan dologtól, amit maga sem tudja mi az. Másrészt az tényleg h*lye kifogás, hogy azért, mert hazudtál neki. Nem hazudtál neki, csupán nem mondtad el, miért nem sikerült eddig. Egyszerűbb lett volna, ha azt mondod, hogy sajnos nem találtad meg hzozá a megfelelő partnert, de az ő személye nagyon vonz.
Az írtad 70-30 arányban befolyásol a heg a testeden. 30 évesen már jó volna, ha elfogadnád magad és megszeretnéd a tested. Ez vagy te. Egy nő. Értékes ember és NŐ elsősorban. A szexnek nem szabad arról szólnia, hogy gátlásaid vannak a partnered előtt. Amikor úgy érzed felkészültél rá, és megtaláltad azt, akivel szeretnéd, nem lesz semmi gond.
Vibrátorral nyugodtan kísérletezhetsz, ismerd meg a tested, maszturbálj,mert jó dolog. Aztán majd csak összejön :)
Kedvesem! Nem kell túlparázni! Az élet egy játék, ne görcsölj!
Simán ha szexre kerülne a sor, mondd el neki így: "nem volt még szexuális kapcsolatom, mert gátlásos voltam egy gyerekkori baleset miatt és volt pár rossz élményem bunkókkal."
Ez ilyen egyszerű.
A legtöbb ember elfelejt élni a túlzött görcsösség és felesleges félelmek miatt.
RELAXXXX! És élvezd! ;-)
Egy beszélgetésben szépen lazuljatok el, legyen párkapcsolat és szex a témátok. Ilyen esetben a múltatok biztos hogy szóba fog jönni és ekkor lesz alkalmad elmondani. Ha nem az alkalmiszex lehetőségét látja benned hanem egy jó párkapcsolatét nem fog megbéllyegzettként tekinteni rád a dolgok miatt. Célszerűbb először a sérülésed aztán az ebből kifolyólag lévő hátrányaidról beszélni.
Én személyszerint nagy dolgok elmondására készülés előtt el szoktam magamban próbálni. Bár a néha az sem segít sok esetben meg egyénfüggő.
Sajnos én is szűz vagyok férfiként 20 év felett és nekem még csak kapcsolatom sics. Csak remélni tudom hogy egy napom a tiédhez hasonló problémám lesz.
Kérdező.Mond el.Ne szégyelld! A heged hozzád tartoznak, más meg kopaszodik!
Nem lehet egész életedben szorongani és félni semmi miatt. Légy erős, és mond el egyből inkább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!