Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Felnőttkori szüzesség- hogyan...

Felnőttkori szüzesség- hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés
Harmincas évei elején járó nő vagyok, még nem volt szexuális kapcsolatom (gátlásos voltam egy gyerekkori baleset nyomai miatt, és volt pár rossz élményem bunkókkal). Most van egy férfi, aki nagyon tetszik, de nagyon szégyellem ezt a dolgot, mindenféle hülye dumákkal húzom az időt, már kínomban azt is kitaláltam, hogy van egy lezáratlan dolog az életemben... Mondjam el neki az igazságot? Ha igen, hogyan?
2013. ápr. 15. 00:04
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

Szerintem ha megakart volna csak fektetni, akkor megtehette volna már régen, és elcsábított volna úgy, hogy te is benne lettél. Egyszerűen csak megijedt szerintem olyan dologtól, amit maga sem tudja mi az. Másrészt az tényleg h*lye kifogás, hogy azért, mert hazudtál neki. Nem hazudtál neki, csupán nem mondtad el, miért nem sikerült eddig. Egyszerűbb lett volna, ha azt mondod, hogy sajnos nem találtad meg hzozá a megfelelő partnert, de az ő személye nagyon vonz.

Az írtad 70-30 arányban befolyásol a heg a testeden. 30 évesen már jó volna, ha elfogadnád magad és megszeretnéd a tested. Ez vagy te. Egy nő. Értékes ember és NŐ elsősorban. A szexnek nem szabad arról szólnia, hogy gátlásaid vannak a partnered előtt. Amikor úgy érzed felkészültél rá, és megtaláltad azt, akivel szeretnéd, nem lesz semmi gond.

Vibrátorral nyugodtan kísérletezhetsz, ismerd meg a tested, maszturbálj,mert jó dolog. Aztán majd csak összejön :)

2014. szept. 30. 11:25
 52/59 anonim ***** válasza:
Eltelt a kérdés óta cirka másfél év. Gondolom, már nem az ismerkedésnél jártok. Mi a szitu? Ilyen kérdés kiemelésekor illik valami kommentárt is odabiggyeszteni, különösen ennyi idő után.
2014. szept. 30. 11:28
 53/59 A kérdező kommentje:
Bocsánat. Itt van a komment... Az illetővel nem jött össze, kiderült, hogy egy link, szélhámos... De most van egy másik pasi és még mindig nem tudom, hogyan mondjam el...
2014. szept. 30. 11:38
 54/59 anonim ***** válasza:
100%

Kedvesem! Nem kell túlparázni! Az élet egy játék, ne görcsölj!

Simán ha szexre kerülne a sor, mondd el neki így: "nem volt még szexuális kapcsolatom, mert gátlásos voltam egy gyerekkori baleset miatt és volt pár rossz élményem bunkókkal."

Ez ilyen egyszerű.

A legtöbb ember elfelejt élni a túlzött görcsösség és felesleges félelmek miatt.

RELAXXXX! És élvezd! ;-)

2014. szept. 30. 19:22
 55/59 anonim ***** válasza:

Egy beszélgetésben szépen lazuljatok el, legyen párkapcsolat és szex a témátok. Ilyen esetben a múltatok biztos hogy szóba fog jönni és ekkor lesz alkalmad elmondani. Ha nem az alkalmiszex lehetőségét látja benned hanem egy jó párkapcsolatét nem fog megbéllyegzettként tekinteni rád a dolgok miatt. Célszerűbb először a sérülésed aztán az ebből kifolyólag lévő hátrányaidról beszélni.

Én személyszerint nagy dolgok elmondására készülés előtt el szoktam magamban próbálni. Bár a néha az sem segít sok esetben meg egyénfüggő.

Sajnos én is szűz vagyok férfiként 20 év felett és nekem még csak kapcsolatom sics. Csak remélni tudom hogy egy napom a tiédhez hasonló problémám lesz.

2014. okt. 1. 11:07
 56/59 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Pár évvel vagyok csak fiatalabb nálad, kapcsolat nélkül eddigi életemben. Egy (tapasztalt férfi) barátommal váltottunk egyszer erről szót, és nagyon megmaradt bennem a véleménye. Ő azt mondta, hogy ha a kiválasztott férfit bármikor is zavarja az, hogy még nem voltál senkivel, akkor nem ő a neked való férfi. Érdemes ezt megfontolni. És nem kell ezen stresszelni - értelmes felnőtt emberek vagytok, csak nyugodtan. :) Hajrá, sok sikert!
2014. okt. 1. 21:27
 57/59 anonim ***** válasza:

Kérdező.Mond el.Ne szégyelld! A heged hozzád tartoznak, más meg kopaszodik!

Nem lehet egész életedben szorongani és félni semmi miatt. Légy erős, és mond el egyből inkább..

2014. okt. 2. 12:48
 58/59 plasztik@ä ***** válasza:
1/57 igaza van ha a csávónak van egy kis esze akkor belemegy..... egy képet azért küldhetnél magadrol.
2014. okt. 2. 19:15
 59/59 anonim ***** válasza:
Én is 30 leszek és eddig nem jött össze valahogy ,csak mondhatni rendes nőt szeretnék aki normális.
2014. okt. 3. 02:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!