Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Romlana az egészségügyi,...

Romlana az egészségügyi, lelki állapotom, ha életem végéig nem lennék kielégítve? /L/

Figyelt kérdés
Szexuális szempontból sem, és maszturbáció szempontjából sem. Lány vagyok, és még szűz, de úgy érzem, soha nem lesz senkim, nem is leszek szerelmes, és elveszíteni sem fogom a szüzességem. Nem szívesen akarom úgy leélni az életem, hogy senkivel sem tudok párkapcsolati, ezen belül szexuális viszonyt kialakítani, de ha még is el kéne ezt viselnem, így teljesen feleslegesnek érzem az önkielégítést, csak még jobban bele élem magam, és kívánni fogom egy fiú/férfi közelségét.

2013. ápr. 13. 17:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. ápr. 13. 17:10
 2/12 anonim ***** válasza:

A lelkileg mindenképpen rossz lesz neked és csak szerencse kérdése, hogy ez szervi bajként fog-e jelentkezni idővel.

Mégis csak jó lenne szexelve leélni az életedet!

2013. ápr. 13. 17:13
 3/12 anonim ***** válasza:
A nőknek mély bűntudattal kell számolniuk, ha úgy érik el a klimax korát, hogy nem szültek. Szervi bajaid nem lesznek. És idővel egyre inkább lankadni fog a vágy.
2013. ápr. 13. 17:18
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem emiatt romlik a testi lelki állapotod, hanem magadnak romlasztod. Vegyél erőt magadon, és fordulj szakemberhez.
2013. ápr. 13. 17:19
 5/12 anonim ***** válasza:
a lelki állapotod olyan rossz lesz, hogy azt keserves lesz kibírnod...én tudom.
2013. ápr. 13. 17:23
 6/12 A kérdező kommentje:

19 vagyok.

Nekem nem szakember kell, hanem valaki mellém.

2013. ápr. 13. 17:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Hmmm... Most azon gondolkodom, hogy 1) nagyon ronda vagy (amit kétlek mert itt gyakorin általában mind normális lányok szoktak siránkozni) 2) rohadtul válógatós vagy (ez utóbbira tippelek és ezért nem is sajnállak)...
2013. ápr. 13. 17:40
 8/12 A kérdező kommentje:
2. állításod igaz...
2013. ápr. 13. 17:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Na akkor annyit meg segitek neked, hogy ezen valtoztatnod kell ha boldogabb akarsz lenni. Mindenkinek vannak igenyei, de most a szerelemet ne tevesszuk ossze a "jaj de jol nez ki ez a pasi es tocsog a puncim tole" erzessel, mert az teljesen mas. Ha valaki nem annyira vonzo kulsore, meg a belso ertekei miatt lehetsz bele szerelmes es meg ki tud elegiteni. (Probald meg a belso ertekekre tenni a hangsulyt, hidd el boldogabb leszel hosszu tavon!)
2013. ápr. 13. 18:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Rossz lesz,igen.

Hátrányba kerülsz a többiekhez képest,akik megélik az élvezetet,és ezért jobb hangulatuk lesz,több akaraterő,többre is viszik ezért az életben,mialatt neked nem lesz annyi életerőd,kedved,energiád,kitartásod,mint a többinek.

Ilyen ez a világ,szex-centrikus,a szexuális élvezet a legnagyobb hajtóerő a világon...ez van,ezt kell szeretni!

Ha a maszturbálásról is lemondasz,az még rosszabb,úgyis kívánni fogod egy idő után,meg legalább ennyi élvezet kell,akár többször is egy nap,legalább jobb hangulatod lesz az élvezettől,meg kielégülsz.

2013. ápr. 13. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!