Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nagyon zavarna titeket az, hogyha kiderülne a lányról, aki tetszik, hogy több egészségügyi problémája is van?
Például enyhe hormonzavara van és szociális fóbiás.
Egyáltalán van esélye egy ilyen embernek normális párkapcsolatra?
Őszinte és komoly válaszokat kérek!
Nem zavarne egyáltalán.
Nálam lenne esélye az ideálnak,hogyha ilyen problémái lennének.Ez nem akadályozna
F19
Teljesen őszinte leszek, nekem visszataszító ha egy csaj pl bajszosodik hiába nem tehetsz róla. De valószínűleg épp ezért nem kezdenék veled.
De én sem vagyok Mr. Tökély, nekem pl kicsit pattanásos az arcom. Biztos van olyan csaj akinek ez visszataszító, de tudom rengetegnek meg bejövök. Így működik ez veled is. Ne parázz, tuti megtalálod a párod.
19F
Nekem van hormonbajom, mégis négy éve párkapcsolatban élek. A párom látott már úgy is, hogy nem volt éppen mindenem leszőrtelenítve, mégsem hagyott el.
Sőt, az előző barátommal is 3 évig jártunk, és nem emiatt lett vége.
Biztos van olyan, aki emiatt nem kezdene veled, de van másik ezer, aki meg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!