Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki nagyon tetszik nekem de nem merem neki megmondani, mert sokkal népszerűbb és sokkal jobb pasit érdemel nálam. De azért megkérdezem tőletek hogy ti mit javasoltok?

Figyelt kérdés
Annyira nem vagyok rossz pasi, de azért vannak nálam jobbak is akikkel járt.
2012. szept. 28. 22:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én pont ma tettem szerelmi vallomást, és nem bántam meg. A lány viszonozza, mert neki nem számít a külső. Te is mondd meg neki, mert nem veszíthetsz semmit.
2012. szept. 28. 22:31
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen..
2012. szept. 28. 22:33
 3/13 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nem merem neki megmondani.. Te hogyan kezdted és hogy kérdezted meg?
2012. szept. 28. 22:36
 4/13 Pendulum92 ***** válasza:

Az emebereket nem lehet úgy rangsorolni hogy ez kicsit jó, ez nagyon jó, és ez a legjobb, mint a körtét meg az almát se lehet egy kalap alá venni. Mindenki egy egyéniség.

Lehet épp te kellesz neki!

2012. szept. 28. 22:39
 5/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előzőekkel.

Csak bátorodj meg, ennyi a dolgod!:)

2012. szept. 28. 22:43
 6/13 anonim ***** válasza:
Igazuk van, de azt semmiképp ne lássa rajtad, hogy nem tartod magad elég jónak hozzá.
2012. szept. 28. 22:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom lehet. de hogy kezdjem ??
2012. szept. 28. 22:54
 8/13 anonim ***** válasza:
Hogy kezdd? Álmatlan éjszakákon át rágd a párnád sarkát, mígnem addig nem fokozódik benned a kétségbeeséssel kevert vágy, hogy se éjjeled, se nappalod, se más gondolatod, mint ő, és így nem marad más választásod, mint hogy lépj!:)
2012. szept. 28. 22:59
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat nagyon hasznosak voltak..:D
2012. szept. 28. 23:04
 10/13 anonim ***** válasza:
Írt egy mondatot, erre rákérdeztem, hogy: "Úgy érzem, hogy te többet érzel barátságnál. Jó a megérzésem?" Erre ő: "Hát most megfogtál ezzel a kérdéssel. Miért te mit érzel? Erre én: "Én már többet érzek" Aztán itt már bevallotta, hogy mi érez. :)
2012. szept. 28. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!