Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy lánynak tetszik a fényképem (lájkolja-de utálom ezt a szót-de nincs jobb rá) -, amin csak én vagyok látható facebook-on, akkor tetszem neki?
Szerintetek, ha egy lánynak tetszik a fényképem (lájkolja-de utálom ezt a szót-de nincs jobb rá) -, amin csak én vagyok látható facebook-on, akkor tetszem neki?
A lánynak van barátja,elég komoly és nem olyan rég óta ismerem a lányt,szinte alig beszéltünk,de szerintem szimpi vagyok neki.Először én lájkoltam az ő képeit,aztán én is tettem fel új profilképet,és legnagyobb megdöbbenésemre tetszett neki.
Normál komoly,közeli arcképről van szó,tehát ne valami vicces szitura gondoljatok.(és általában jóképűnek tartanak,180 cm magas,sportos alkat vagyok)
CSAK LÁNYOK VÁLASZÁT VÁROM
ez nem bizonyít semmit, én is "lájkolom" a barátaim képeit, mert pl úgy vagyok vele, hogy ez most jó lett, aranyos, kreatív vagy vicces, akármi. Ha közeli kép is. Mégse jelenti azt, hogy ők tetszenek nekem, pl egyszer egy olyan személyét "lájkoltam", akit utálok, de a kép az jó volt, ennyi.
pedig van párom:)
16/L
akkor is másképp van
csakúgy poénból nem lájkol,mert másnak sem tette,és nem is olyan rég ismerem,igaz én lájkoltam először
ha már bebeszélted magadnak, akkor nem mindegy?-.-"
egyszerű lájk, kész, ennyi!
11.24:de ez nem vicces kép
hanem egy közeli arckép egy jóképű srácról
ÉRDEKES: TEGNAP IS FELTETTEM EZT A KÉRDÉST,NÉZZETEK UTÁNA,ÉS AZT ÍRTÁK,HOGY TETSZEM NEKI
MA MEG MÁR NEM??? BIZTOS VÁLTOZIK EZ IS ,MINT AZ IDŐJÁRÁS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!