Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy lánynak tetszik a fényképem (lájkolja-de utálom ezt a szót-de nincs jobb rá) -, amin csak én vagyok látható facebook-on, akkor tetszem neki?
Szerintetek, ha egy lánynak tetszik a fényképem (lájkolja-de utálom ezt a szót-de nincs jobb rá) -, amin csak én vagyok látható facebook-on, akkor tetszem neki?
A lánynak van barátja,elég komoly és nem olyan rég óta ismerem a lányt,szinte alig beszéltünk,de szerintem szimpi vagyok neki.Először én lájkoltam az ő képeit,aztán én is tettem fel új profilképet,és legnagyobb megdöbbenésemre tetszett neki.
Normál komoly,közeli arcképről van szó,tehát ne valami vicces szitura gondoljatok.(és általában jóképűnek tartanak,180 cm magas,sportos alkat vagyok)
CSAK LÁNYOK VÁLASZÁT VÁROM
-.-"
hawer.. ego millio fölött..
nah te wagy az akiwel nem járnék soha.
a csajnak tuti hogy nem tetszel.
1 ember írta h szerinte tetszel neki. és erre büszke woltál. a többit meg leszóltad. azt írtad, a wéleményekre wagy kiwáncsi. 1 wéleményt elsö helyre helyeztél, a többit lexartad és szerinted nem így wan.
akkor minek kérdezel? szánaloom...
Ha nem ismeritek egymást, vagy csak felületesen, és nem vagytok jóbarátok, akkor nem kiforrott dolog, hogy tetszel neki, hanem érdeklődik Irántad, de nem fog párkapcsolatosat lépni, csak ilyen semlegest, és szeretné tudni, hogy TE érdeklődöl-e iránta. A fiúnak kell először ilyen nemi jellegű figyelmet adni a nőnek, az fogja a vágyat kialakítani őbenne, az nem terem csak úgy a semmiből.
Ha már volt valami férfi-női témájú előzmény, flörtöltetek, stb, akkor tetszel neki, és szeretné erősíteni ezt a jellegű kapcsolatot.
36L
"Nekem nem kell az hogy faszbukon lájkolja a képemet egy lány. Több okból 1: nem vagyok faszbukon a többi nem is mondom"
Ezen beszartam :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!