Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, ha egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha egy lánynak tetszik a fényképem (lájkolja-de utálom ezt a szót-de nincs jobb rá) -, amin csak én vagyok látható facebook-on, akkor tetszem neki?

Figyelt kérdés

Szerintetek, ha egy lánynak tetszik a fényképem (lájkolja-de utálom ezt a szót-de nincs jobb rá) -, amin csak én vagyok látható facebook-on, akkor tetszem neki?

A lánynak van barátja,elég komoly és nem olyan rég óta ismerem a lányt,szinte alig beszéltünk,de szerintem szimpi vagyok neki.Először én lájkoltam az ő képeit,aztán én is tettem fel új profilképet,és legnagyobb megdöbbenésemre tetszett neki.

Normál komoly,közeli arcképről van szó,tehát ne valami vicces szitura gondoljatok.(és általában jóképűnek tartanak,180 cm magas,sportos alkat vagyok)

CSAK LÁNYOK VÁLASZÁT VÁROM

2011. jan. 2. 11:17
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:

Én nem irigykedem. Nekem nem kell az hogy faszbukon lájkolja a képemet egy lány. Több okból 1: nem vagyok faszbukon a többi nem is mondom. Nekem az kell hogy a lány legyen odaadó, kedves, hűséges, és ágyban is mindenre rávehető stb... És ezt én meg is kapom :) Magyarul nem nekem van okom irigykedni

20/F

2011. jan. 5. 20:59
 32/45 A kérdező kommentje:
Te inkább 40/F vagy
2011. jan. 5. 21:00
 33/45 anonim ***** válasza:

És ezt miből szűrted le? Most jelenleg az ÓE isi KVK karán villamosmérnök szakon MAI szakirányon, és F1 modulon vagyok, nappalisként...

20/F

2011. jan. 5. 21:03
 34/45 anonim ***** válasza:

Figyu kérdező ha ennyire biztos vagy a dolgodban hajts rá a csajra és ha bejössz neki akkor majd ő választ h a pasijával marad vagy veled fog járni.Ennyi.

Ahelyett h itt teszel fel 3000szer 1 kérdést inkább éld az életed de ne mások véleménye szerint ! =D

2011. jan. 5. 21:37
 35/45 anonim ***** válasza:

21:03as

Látom nagyon büszke vagy rá h vik-re jársz :D senki nem kérdezte, mégis leírtad :D

2011. jan. 5. 21:41
 36/45 anonim ***** válasza:
21:41-esnek Látom tisztában a karokkal meg az isivel ;) Nézd meg még egyszer. Am ez volt a legegyszerűbb arra hogy hány éves is vagyok. És igen nagyon büszke vagyok arra hogy Kandós vagyok!
2011. jan. 5. 22:42
 37/45 anonim ***** válasza:
180 centi magas sportos :) ez tetszik... de ez a sz...jatok le mind. ez eléggé kiábrándító volt
2011. jan. 5. 23:18
 38/45 anonim ***** válasza:
ki kell hogy ábrándítsalak barátom csak udvariasságból lájk-olt vissza!!!:DCUMI:)
2011. jan. 6. 12:38
 39/45 anonim ***** válasza:
sok boldogságot!!!:D
2011. jan. 6. 12:40
 40/45 anonim ***** válasza:

Villamosmérnök srácnak:

BME-n a Vik a villanykar, ezért mondtam így. (nem arra járok amúgy)

2011. jan. 6. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.