Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, ha egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha egy lánynak tetszik a fényképem (lájkolja-de utálom ezt a szót-de nincs jobb rá) -, amin csak én vagyok látható facebook-on, akkor tetszem neki?

Figyelt kérdés

Szerintetek, ha egy lánynak tetszik a fényképem (lájkolja-de utálom ezt a szót-de nincs jobb rá) -, amin csak én vagyok látható facebook-on, akkor tetszem neki?

A lánynak van barátja,elég komoly és nem olyan rég óta ismerem a lányt,szinte alig beszéltünk,de szerintem szimpi vagyok neki.Először én lájkoltam az ő képeit,aztán én is tettem fel új profilképet,és legnagyobb megdöbbenésemre tetszett neki.

Normál komoly,közeli arcképről van szó,tehát ne valami vicces szitura gondoljatok.(és általában jóképűnek tartanak,180 cm magas,sportos alkat vagyok)

CSAK LÁNYOK VÁLASZÁT VÁROM

2011. jan. 2. 11:17
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
igen egoista és hatalommániás
2011. jan. 2. 11:42
 22/45 anonim ***** válasza:
Nekem is lájkolták már 1-2 képemet, pedig nem tetszem senkinek.
2011. jan. 2. 11:48
 23/45 anonim ***** válasza:
szegénycsaj-.-"
2011. jan. 2. 11:48
 24/45 A kérdező kommentje:

11.48: na azt nem hiszem,hogy senkinek nem tetszel

én pl olyan lánynak lájkolok,aki tetszik....aki nem azt nagyívben lesza.rom

2011. jan. 2. 11:51
 25/45 anonim ***** válasza:
Erősen csodálkozom, hogy még nem linkelted be a facebook profilodat, hogy más lányok is lájkolhassák a képed...
2011. jan. 2. 11:51
 26/45 A kérdező kommentje:

na azt várhatod

amúgy is csak ismerősök lájkolhatnak

2011. jan. 2. 11:52
 27/45 anonim ***** válasza:
ember ez azt jelenti tetszel neki mit nem értesz ezen??!! hülye vagy-e nem lájkolná ha nem jönnél be....
2011. jan. 2. 12:03
 28/45 A kérdező kommentje:

erről beszélek én is (amúgy te fiú vagy)

én se lájkolom olyan lánynak,a közeli profilképét,aki nem tetszik

csak kíváncsi voltam mások véleményére

2011. jan. 2. 12:07
 29/45 anonim ***** válasza:
Amit aztán nem fogadtál el. Ennek van értelme?
2011. jan. 2. 12:26
 30/45 anonim ***** válasza:
Istenem... Kit érdekel hogy lájkolt téged a faszbukon? Maga a faszbuk is teljesen felesleges...
2011. jan. 5. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!