Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha egy lánynak tetszik a fényképem (lájkolja-de utálom ezt a szót-de nincs jobb rá) -, amin csak én vagyok látható facebook-on, akkor tetszem neki?
Szerintetek, ha egy lánynak tetszik a fényképem (lájkolja-de utálom ezt a szót-de nincs jobb rá) -, amin csak én vagyok látható facebook-on, akkor tetszem neki?
A lánynak van barátja,elég komoly és nem olyan rég óta ismerem a lányt,szinte alig beszéltünk,de szerintem szimpi vagyok neki.Először én lájkoltam az ő képeit,aztán én is tettem fel új profilképet,és legnagyobb megdöbbenésemre tetszett neki.
Normál komoly,közeli arcképről van szó,tehát ne valami vicces szitura gondoljatok.(és általában jóképűnek tartanak,180 cm magas,sportos alkat vagyok)
CSAK LÁNYOK VÁLASZÁT VÁROM
11.48: na azt nem hiszem,hogy senkinek nem tetszel
én pl olyan lánynak lájkolok,aki tetszik....aki nem azt nagyívben lesza.rom
na azt várhatod
amúgy is csak ismerősök lájkolhatnak
erről beszélek én is (amúgy te fiú vagy)
én se lájkolom olyan lánynak,a közeli profilképét,aki nem tetszik
csak kíváncsi voltam mások véleményére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!