Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg tetszik, vagy csak "menekülök" egy "jobb kapcsolatba"? Hogyan felejthetném el?
1 éve van barátom. az első fél évben mondhatni felhőtlen volt a kapcsolatunk, imádtuk egymást :) a szerelem még most is tart, de már fél éve megingott... elkezdtünk szinte mindenen összekapni. először apróságokon, hülyeségeken, aztán nagyobb dolgokon, félreértéseken, olyan dolgokon, amiket én gondoltam nagynak, és ő nem, vagy fordítva... igazából ma már mindenen tudunk veszekedni, legyen az a legkisebb hülyeség is...
na, és itt van egy másik srác. még egy jó pár hónapja rám nyomult egy bulin részegen. barátom évfolyamtársa. megcsalni még most sem tudnám a barátomat, de akkor még rózsaszín ködben is voltam, szóval természetesen elhajtottam a srácot, sőt, még meg is pofoztam. de bocsánatot kért a viselkedése miatt, szóval, ha összefutunk, nincs gáz, el tudunk dumálgatni. nagyon helyes a fiú, az a helyzet... egyik nap, amikor azt hittem, a barátommal szakítani fogunk (picit túlreagáltam egy dolgot) eszembe jutott ez a fiú. oké, hogy részeg volt, de mi van akkor, ha mégis tetszem neki? mert ő nekem tetszik, azt hiszem... de kiderült, hogy már van barátnője. pár napja láttam is őket együtt, és az a helyzet, hogy nem is az volt a baj, hogy a lánnyal láttam, ahogy kézenfogva mennek, puszilgatják egymást, az nem zavart. csak az, hogy felkavart a srác jelenléte...
mit gondoltok? nem kérek r*bancozást, és nem is szeretnék szakítani a barátommal... igazából egyik nap azt gondolom, hogy örökre együtt leszünk, egyik nap meg azt, hogy már nem biztos, hogy sokáig... és a másik sráccal is jó lenne felvenni a kapcsolatot, de elég hülyén nézne ki, ha ráírnék, és lehet, hogy mégsem olyan jó ötlet... hogyan felejthetném el a másik fiút? 17/L
" de mi van akkor, ha mégis tetszem neki?" tetszel neki, de józanul mindenki gátlásosabb.
Kéne valami váratlan dolgot csinálni, hogy megtörjön ez a hangulat köztetek. Például egy veszekedés közben teljesen váratlanul megölelni a másikat, hogy emlékeztesd rá miért vagytok együtt.
"tetszel neki, de józanul mindenki gátlásosabb. "
Én nem iszok, ezért kénytelen vagyok józanul gátlástalannak lenni.
Ha tényleg mindenen veszekedtek, akkor köszönjetek el egymástól szépen.
Ha sok a veszekedés az gyengíti a kapcsolatot és belülről rágja észrevétlenül. 17 évesen nem ő lesz életed párja. Ha szerencséd van akkor lesz még pár fiúd hogy kikupálódj mielőtt megismered azt akivel úgy lesztek együtt hogy nem veszekedtek éjjel-nappal. :)
A tippem hogy szét fogtok menni egy éven belül.
Az új srác felkavaró jellege arra utal hogy kiábrándultál a jelenlegi kapcsolatodból és újat jobbat akarsz.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!