Romlana az egészségügyi, lelki állapotom, ha életem végéig nem lennék kielégítve? /L/
Figyelt kérdés
Szexuális szempontból sem, és maszturbáció szempontjából sem. Lány vagyok, és még szűz, de úgy érzem, soha nem lesz senkim, nem is leszek szerelmes, és elveszíteni sem fogom a szüzességem. Nem szívesen akarom úgy leélni az életem, hogy senkivel sem tudok párkapcsolati, ezen belül szexuális viszonyt kialakítani, de ha még is el kéne ezt viselnem, így teljesen feleslegesnek érzem az önkielégítést, csak még jobban bele élem magam, és kívánni fogom egy fiú/férfi közelségét.2013. ápr. 13. 17:08
11/12 anonim válasza:
ugyanígy vagyok csak fiú verzióban
12/12 anonim 

válasza:

Én is pontosan igy vagyok ezzel! Orulok neki hogy nem vagyok vele egyedül..en is azt mondom hogy próbálj meg kicsit nyitottabb lenni az emberek felé, legyél barátságosabb es hidd el hogy jönni fognak a jelentkezők! (Saját tapasztalat) mellesleg mindenki elfogja veszíteni a szüzességét szóval ne aggódj!:) L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!