Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Felnőttkori szüzesség- hogyan...

Felnőttkori szüzesség- hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés
Harmincas évei elején járó nő vagyok, még nem volt szexuális kapcsolatom (gátlásos voltam egy gyerekkori baleset nyomai miatt, és volt pár rossz élményem bunkókkal). Most van egy férfi, aki nagyon tetszik, de nagyon szégyellem ezt a dolgot, mindenféle hülye dumákkal húzom az időt, már kínomban azt is kitaláltam, hogy van egy lezáratlan dolog az életemben... Mondjam el neki az igazságot? Ha igen, hogyan?
2013. ápr. 15. 00:04
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
még van egy csomó idő holnapig
2013. ápr. 15. 21:41
 32/59 anonim ***** válasza:

#30-as válasz írója:

Sok férfi nem tartja be azt az ígéretét, hogy majd holnap felhívlak, magam is férfi (51 éves, nős) lévén megmondhatom, hogy anno amikor ilyet mondtam egy lánynak, (még 20 éves sem voltam) akkor másnap nem hívtam, mert nem voltam biztos 100%-ig abban, hogy komolyan akarok vele járni, és emiatt elhalasztottam a hívást, másnap azt hittem, hogy megy tovább az élet, de az történt, hogy úgy éreztem, hogy lehet, hogy mégis rosszul döntöttem előtte való nap, mert hiányzott a lány mosolya, szóval még az nap felhívtam és kb. 1 évig jártunk együtt. Szóval ezzel csak azt akarom illusztrálni, hogy ha 1 hét után sem hív, akkor már nagy az esély arra, hogy végleg döntött így.

Szóval ne add fel, de ahelyett hogy magadba roskadva sopánkodnál ezen, menj a dolgodra és csinálj olyasmit amitől jól fogod érezni magad, az élet megy tovább, ha ő mégis felhív pár nap múlva, ne úgy érezd, hogy valaki az utolsó szalmaszálat nyújtja feléd hanem úgy hogy valaki veled együtt akarja megolsztani az élet örömeit amit te különben magadban is nagyon jól tudsz élvezni.

2013. ápr. 15. 22:19
 33/59 anonim ***** válasza:
72%
A barátod a hegről és a balesetről tudott korábban és csak a szüzességet tudta meg most vagy mindkettőt most mondtad el?
2013. ápr. 15. 23:03
 34/59 A kérdező kommentje:
Mindkettőt most tudta meg...
2013. ápr. 15. 23:06
 35/59 anonim ***** válasza:
72%
És mióta ismered vagy mióta jártok?
2013. ápr. 15. 23:09
 36/59 A kérdező kommentje:

3 hete...

Annyira rossz volt... Hiába mondogattam neki, hogy szeretem és ne haragudjon, csak azt hajtogatta, hogy hogyan bízzon meg ezután bennem... :-(

2013. ápr. 15. 23:13
 37/59 A kérdező kommentje:
Nem azért, de gyakran még nőktől is kapok elismerő megjegyzéseket... Nincs rám írva, szerintem ezért is érhette váratlanul Őt is...
2013. ápr. 15. 23:30
 38/59 anonim ***** válasza:

#33-as válasz írója:

A hegget megmutattad neki, tehát a saját szemével látta, vagy csak szóban leírtad neki a nagyságát, és helyét?

Vagyis ez a heg érzékeny helyen van amit csak intim együtlétkor láthat a másik, vagy bikiniben is látszik?

Az, hogy bevallottad neki hogy szereted őt... ezt te vagy ő mondta ki legelőször? Mert ha ő mondta ki és ez bátorított fel téged arra, hogy elmond neki a titkaid és csak a reakciója után mondtad neki hogy te is szereted, az OK.

De ha te mondtad ki ezt neki először, ez nem volt a legokosabb dolog, mert ha egy nő kimondja egy férfinak hogy szerelmes belé mielőtt a férfi mondja ki, ezzel kivetted a szelet a hódító vitorláiból és hirtelen úgy érezheti, hogy nincs miért "küzdenie", a nő 100%-ig az övé.

Persze ezt ne vedd kritikának vagy dorgálásnak, aki őszintén érez és ezt várja el a másiktól is az nehezen érti meg, hogy ha nő az illető akkor vissza kell fognia a lovait amikor szerelmet akar vallani a férfinak mert gyakran ez a kezdete a kapcsolatuk végének, és akkor még nem beszéltünk semmi más hátrányról, testi hibák, szűzesség, stb.

Van egy nagyon jó könyv ami segít megismerni a nőnek, hogy hogyan gondolkoznak a férfiak és a férfiaknak hogy hogyan gondolkoznak a nők:

John Gray: A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek

Sok, speciális témában írt ő könyvet az emberi kapcsolatok terén, de ez az alap műve illetve alapköve az összesnek, erre hivatkozik gyakran bennük.

Ezt a könyvet nagyon ajánlom neked és persze másnak is.

2013. ápr. 15. 23:35
 39/59 A kérdező kommentje:

A heg látszik bikiniben,de ő nem látta...

Azt, hogy szeret, ő mondta előbb. De úgy látom, hogy részéről el is múlt... :-(

2013. ápr. 15. 23:40
 40/59 anonim ***** válasza:

mivel bikinit viselve látható a heg megkérdezhetem, hogy hol van és mekkora?

Viszont ha ő még nem látta, akkor csak a szavaid alapján döntött úgy hogy nem is akarja látni?

2013. ápr. 15. 23:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!