Felnőttkori szüzesség- hogyan mondjam el?
Figyelt kérdés
Harmincas évei elején járó nő vagyok, még nem volt szexuális kapcsolatom (gátlásos voltam egy gyerekkori baleset nyomai miatt, és volt pár rossz élményem bunkókkal). Most van egy férfi, aki nagyon tetszik, de nagyon szégyellem ezt a dolgot, mindenféle hülye dumákkal húzom az időt, már kínomban azt is kitaláltam, hogy van egy lezáratlan dolog az életemben... Mondjam el neki az igazságot? Ha igen, hogyan?2013. ápr. 15. 00:04
11/59 anonim válasza:
mond el őszintén, a hazugsággal csak rosszat csinálsz. lehet már csináltál is, nem tudom mit gondoltál, ez úgy is kiderült volna, miért olyan nagy ügy elmondani, legyél nyílt és őszinte N
12/59 anonim válasza:
Sokkal égőbb, hogy ilyen hülyeségeket találsz ki, és nem mered elmondani. Vagyis azt mondanám, hogy csak ez az égő. Hogy szűz vagy, nem. biztos kíváncsi lesz, hogy miért, de ha normálisan, őszintén beszéltek, minden rendben lesz.
13/59 A kérdező kommentje:
Ő egy tök jó pasi és tapasztalt. Tuti, hogy elküldene a fenébe... :(
2013. ápr. 15. 00:18
14/59 anonim válasza:
Mégis mi a francért? és az amit most csinálsz mire jó? vagy úgy tervezed, hogy amíg húzod az időt, gyorsan megdugatod magad valakivel, csak hogy ne legyen ciki???gondolkodj már, ez nem fog elmúlni. Normális, rendes pasi még lehet örülni is fog ilyen megtiszteltetésnek.
15/59 anonim válasza:
De ha sokáig eteted a baromságaiddal, normális rendes pasi le fog lépni...mellesleg megjegyezném, jogosan.
16/59 anonim válasza:
Ha te is kínosnak érzékeled, akkor az is lesz a szituáció, de ha nyíltan elmondod és az okokat is, akkor lehet "felnőtten" kezelni.
A hazugságok nem fognak vezetni sehova, úgyis kiderül majd minden. Az első komment elhangzása után nem hiszem, hogy elküldene bármely értelmes férfi.
17/59 anonim válasza:
Ha te 30 évesen még szűz vagy, az önmagában nem bűn. Ha elmondod neki és a pasid emiatt téged ott hagy, akkor örülj neki, mert ugyanakkor te is megtudtad róla, hogy ő idült empátiahiányban szenved ami miatt a kapcsolatotok úgysem lett volna hosszú életű.
18/59 anonim válasza:
Miért küldene el a fenébe? Ha annyira jó pasi, akkor nem egy tenyésztett szexgépet akar nőnek, hanem a szerelmét.
19/59 anonim válasza:
"Tuti, hogy elküldene a fenébe."
Ezek után egy f@szkalap és takarodjon is a p*csába, mert meg se érdemel.
20/59 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki. Azt mondta, hogy csalódott bennem amiért nem mondtam el hamarabb és időt kért... :-(
2013. ápr. 15. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!