Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Felnőttkori szüzesség- hogyan...

Felnőttkori szüzesség- hogyan mondjam el?

Figyelt kérdés
Harmincas évei elején járó nő vagyok, még nem volt szexuális kapcsolatom (gátlásos voltam egy gyerekkori baleset nyomai miatt, és volt pár rossz élményem bunkókkal). Most van egy férfi, aki nagyon tetszik, de nagyon szégyellem ezt a dolgot, mindenféle hülye dumákkal húzom az időt, már kínomban azt is kitaláltam, hogy van egy lezáratlan dolog az életemben... Mondjam el neki az igazságot? Ha igen, hogyan?
2013. ápr. 15. 00:04
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
70%
Látod, nem a ténnyel volt baja. Remélem jól alakulnak majd a dolgaitok!
2013. ápr. 15. 13:10
 22/59 anonim válasza:
41%

Egyertelmuen mondd el,ha ez miatt nem kellesz neki akkor az egy szerencsetlen,és jobb ha békén is hagyjátok egymást.

28L

2013. ápr. 15. 13:59
 23/59 anonim ***** válasza:
100%

#18. válasz írója:

Mire kért időt és miért, ezt meg mondta?

Ha valaki szerelmes, az ilyen ok miatt nem kér időt. Persze, ha más dolgok is vannak a képben amiről mi nem tudunk akkor erre a kérdésre nem is kell válaszolni, természetesen ez a magánügyed.

És sajnos az is igaz, hogy sok nő azt hiszi, hogyha nem fekszik le egy férfivel mielőtt szerelemre emlékeztető érzések is kialakulnak és csupán a szexuális vágy által vezérelve vagy azért mert ha 1-2 héten belül nem fekszik le vele akkor otthagyják, ...ezek nem az ideális motivációk a lefekvéshez.

Minden esetre ha a pasid időt kér ilyen ürügy kapcsán, szerintem nagy a valószínűsége hogy ő csak játszik veled és a szíveddel (game player), pár nap múlva fel fog hívni, hogy OK, jó leszel neki szűzen is.

Hová jutott ez a világ??

És te meg összefogod tenni a kezed hálából, hogy kaptál még egy esélyt.

Én ennél többre tartanám magamat és ott hagynám ezt a pasit akkor is ha végül is jelentkezik, mert nem érdemel meg téged, empátiának még a hírét sem hallotta ez az ürge, szerelem... forget it.

2013. ápr. 15. 17:23
 24/59 anonim válasza:
5%
Erre jó az hogy amit sokan nem szeretnek mégis mindenki használja: a kegyes hazugság. Mondhattad volna azt hogy pl nagyon régen szexeltél vagy 1-2-szer szexeltél csak szóval nem vagy egy vérprofi és mindjárt más a leányzó fekvése... :)
2013. ápr. 15. 18:09
 25/59 anonim ***** válasza:
70%

Ugyan már, miért kellett volna? (25ös. amúgyis csak észre veszi, hogy ez volt az első...)

Aki csak e miatt hagy ott valakit, szerintem egy kapitális marha.

2013. ápr. 15. 18:17
 26/59 anonim ***** válasza:
66%
Én elmondtam 24 évesen annak akivel találkozgatom, és ő azt mondta hogy nincs ezzel semmi baj. Szerintem a te kiszemelted nem is vesz komolyan ha ilyen kijelentést tett...
2013. ápr. 15. 18:19
 27/59 anonim ***** válasza:
62%

#24-es válasz írója:

csak most fogtam fel, hogy te említettél egy gyerekkori balesetedből eredő fogyatékosságodat - de múlt időben írtál róla - lehet, hogy ez a fogyatékosság téged még ma is ugyanúgy gátlásossá tesz, és nem ok nélkül, és lehet, hogy erre kért a barátod gondolkodási időt nem pedig a szűzességedre?

Ha így van, akkor persze lehet teljesen más világításból nézni ezt a dolgot, de addig amíg semmi konkrétumot nem ismerünk, ezen nem is érdemes filózni.

Végül is lehetnek olyan testi hibáid balesetből kifolyólag, ami kapcsán tényleg kérhet egy férfi gondolkodási időt, ez már nehezebb dió, sokszor szakemberek is vitatkoznak arról, hogy ilyenkor mi a helyes teendő, egy kapcsolat melyik fázisában kell ilyesmit elmondani a partnerednek.

Túlságosan a kapcsolat elején elriasztja legtöbb férfit, túlságosan későn úgy érezheti, hogy nem voltál őszinte vele. Ez tipikus 22-es csapdája.

2013. ápr. 15. 19:27
 28/59 A kérdező kommentje:
Igen, van rajtam heg. Nem kell horror-dolgokra gondolni- pár éve voltam plasztikai sebésznél és nem vállalta, azt mondta, hogy ez szépen gyógyult és nem kell vele semmit csinálni. Mondjuk engem ettől még zavar...
2013. ápr. 15. 20:11
 29/59 anonim ***** válasza:
62%

#28-es válasz írója:

annak a plasztikai sebésznek helyén van az esze és a szíve, ha még jó is a szakmájában, akkor meg egy kész főnyeremény. Sokan az USA-ban ebben a szakmában csak a pénz szagát érzik és csupa olyan munkákat csinálnak ami teljesen felesleges de persze rizikós a páciensnek.

Visszatérve a te esetedre, hogyan érzed százalékban kifejezve 1 és 100 között, mi zavar téged jobban a heg vagy az hogy szűz vagy, és szerinted mi zavarja jobban a férfi barátod a kettő közül?

Például így:

téged:

heg: 50%

szűzesség: 50%

őt:

heg: 80%

szűzesség: 20%

(az egy dolog, hogy ő mit mondott, az másik dolog, hogy szerinted mi a valóság nála)

2013. ápr. 15. 21:06
 30/59 A kérdező kommentje:
Engem a heg jobban zavar, kb. 70-30 arányban. Őt szerintem mindkettő zavarja 100%-ban. De már mindegy. Azt ígérte, még ma felhív, de nem tette... Szóval ennyi volt. :(
2013. ápr. 15. 21:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!