Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért reagálják túl az emberek...

Miért reagálják túl az emberek ezt a szüzesség dolgot? (lent)

Figyelt kérdés

Például, egy iskolai közösségben miért olyan nagy baj és csúfolják ki az embert, ha még szűz, ha egyébként tök normális? Miért olyan fontos ez mindenkinek egyáltalán? Szerintem a szeretkezés, az nem annyira egyszerű téma (mondjuk talán csak nekem nem az), hogy azt mondom, 'Gyerünk veszítsük el!' És miért baj ha valakinek félelmei vannak ezzel kapcsolatban? Hogy? Vagy miért alakulhatott ki ez? Te elítéled azokat az ismerőseidet akik későn vagy még nem vesztették, el? Vagy például, van egy társaság akik remekül megvannak, de az egyikről kiderül, hogy szűz vagy nem volt még kapcsolata és már le is nézik? és egyeseknek miért olyan nehéz felgoni, hogy attól még, hogy nem voltam szerelmes, nem volt még barátom és szűz vagyok NEM vagyok hülye?!!!

MIÉRT? MIÉRT MIÉRT? Csak szerintem tök nyomasztó egy ilyen társadalomban felnőni? A megfelelő személy megtalálásához időkell. Valaki adjon egy jelet, hogy nem mindenki ilyen lenéző ezzel a dologgal kapcsolatban!

14/L

Köszönöm szépen a válaszokat! :(

2013. ápr. 12. 17:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Csak úgy.
2013. ápr. 12. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert OSTOBÁK. Legyél Te a kivétel.
2013. ápr. 12. 18:00
 3/10 anonim válasza:
az emberek hülyék és ez a szüzesség elvesztése dolog is túl van reagálva...
2013. ápr. 12. 18:12
 4/10 anonim ***** válasza:

sz@rd le őket, nehogy már más mondja meg hogy hogyan éljük az életünket.

Túl van reagálva mert mindenhonnan ez folyik, csak a tökéletesség, csak a luxus, közben meg ez nem megvalósítható.

2013. ápr. 12. 18:42
 5/10 anonim válasza:
Szerintem inkább legyél büszke rá hogy 14 évesen még szűz vagy. Ez ritka dolog sajnos a mai világban. Hidd el, hogy a NORMÁLIS pasikat nem fogja érdekelni. Ha valami nagymenő hulyegyerekkel akarsz összejönni őt zavarni fogja, de ahogy írtad a meglátásaid, úgy gondolom hogy normális lehetsz így hidd el nem lesz belőle hátrányod, hogy még szűz vagy. Ne egy bulin legyen az első alkalom egy részeg idegennel szerintem. Olyan valakivel akit szeretsz, aztán ha idősebb leszel az már más téma :)
2013. ápr. 12. 18:48
 6/10 anonim ***** válasza:
31%

Én már ezt másik szűztopikban leírtam. MErt ma nem divat szűznek lenni 12, 13 éves kor felett. Ez van. Ha tetszik ,ha nem ez nem rajság. Mindig a többség akarata érvényesül, ha nem állsz be a sorba, akkor a nagy szarral vagy egyenlővé /téve/ ha nem tudsz alkalmazkodni, legalábbis nem tudsz kaméleon lenni az ellenség közt, akkor felzabálnak a farkasok egy nyomorult birkaként.

Mégis ki az a nagyonbarom aki egy ilyen a 21. században mer beismerni hogy még szüz?? Egy kétlábon járó "készröhely" egy "nyomorult gagyi" leszel mindenki szemében. Legalábbis 10 emberből 7 szemében igen!

A maradék 3 az aki itt ezen a forumon szenteskedik, hogy áhh, nyuugggi, nem gáz ám. Persze! nekik nem gáz, nem ők a szüzek baszod, hanem TEEE! Ők leszarják, azt se tudják kivagy.....

Aki még szűz , főleg férfiként ,főleg 20 év felett, midnegy az ok, az az értékítélet, hogy ő a szarnak sem felelt meg, egy nulla az emberi értéke.

Ma az hogy mennyi partnered volt, vagy van e egyáltalán? az az emberi minőség egyik szintmérője, ugyanúgy, mint az egzisztencia, hogy milyen autód van, vagy hogy mekkora házad van stb....

Mindig lesznek akiket ez nem érdekel, de a legtöbb ember nagyon is érdekli. Aki pedig nem olyan mint a többség, azt kinyomják ,kiközösítik, és szarrá röhögik!

Jobb ha ehhez hozzászoksz. A társadalom aljadék. Megérett a....meggy.

2013. ápr. 12. 19:22
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg a "maradék 3" az, akinek egyforma az értékítélete a kérdező kislányéval. Amikor én 14 voltam, már akkor is voltak lányok/fiúk, akik nagyon felnőttnek érezték magukat, de azért akkor még azt nézték ki, aki már nem volt szűz. Én például későn, már felnőttként veszítettem el, de a gimimben volt egy olyan osztálytársam, aki már az abortuszon is túl volt.

Az ember ezt a dolgot, mármint a szexet, akkor csinálja, amikor ő akarja, és ne akkor, amikor mások. Kérdező, nincs veled semmi baj, egyszerűen van egy belső értékítéleted. Ne hagyd megingatni és becsapni, mert ha mások elvárásából teszed meg, azt nagyon megbánnád.

2013. ápr. 12. 20:24
 8/10 anonim ***** válasza:

Mert idióta kergemarhák! Egyszerűen nem tudom megérteni őket, bár tudom, hogy nálam van a hiba. Mikor 14 voltam, akkor se tudtam megérteni őket. Persze, engem is érdekelt kamaszként a dolog, mint a legtöbb serdülőkorú lányt, de ragaszkodtam az erkölcsi dolgokhoz.

Azért öltözködjek így vagy úgy, mert mindenki más is úgy öltözködik? Azért hallgassam ezt vagy azt az előadót, mert a többiek is? Azért legyek esztelen tyúk, mert mindenki más is az? Hová lesz így az egyéniség? Mik vagyunk mi? Birkák, vagy önállóan gondolkodó emberek? Sajna a többség az előbbi.

Ez a TE életed! Egyedül a TIÉD! Tehát nincs joga másnak elvárni tőled, hogy csak azért szúrd el, hogy kövesd a trendet. Normális tinikorod lesz. Most ez olyan szörnyű lenne? Egy 14 évesnek még gyereknek kell lennie és nem felnőttnek! Értékelni kéne azt az időt, amíg még a felnőtt világ szennyétől távol vannak. Egyszer lehet csak gyerek az ember, nem tudom, miért jó egyeseknek, hogy megrövidítik maguknak ezt az időt...

Fel a fejjel! Attól, mert valaki szűz, cseppet sem hülye. Sőt, lehet, hogy sokkal több sütnivalója van, mint azoknak a kis ringyóknak, akik büszkén hangoztatják, hogy még agyilag meg se értek a szexre, de már fűvel-fával voltak.

2013. ápr. 13. 16:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Basszus! Elég szomorú,hogy a 14 évesek is cikizik egymást ezzel!!

Ne foglalkozz azokkal,akik ezért cseszegetnek. Bár megértem,ha néha felkapod a vizet ezért. De4 mégis: vegyél erőt magadon és ne foglalkozz velük,mert annál rosszabb lesz neked!

2013. ápr. 13. 18:52
 10/10 anonim ***** válasza:

18:52 vagyok,még az jutott eszembe: nehogy értéktelennek,rossznak,semmirekellő szemét alaknak tartsd magad azért,mert annak tartanak a szüzességed miatt!

Sőt, abból amit írtál,nekem az jön le,hogy pont egy értékes lány vagy. Vigyázz magadra,kár lenne érted! Ne foglalkozz a rosszindulatú beszólásokkal!

2013. ápr. 13. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!