Egy fiú barátom felajánlotta (megkért), hogy lenne az első partnerem. Ő 19, én 15?
Szerintem ne fogadd el a felajánlásást mert csak meg akar fektetni
18f
Ne tedd meg! Nagyon megbánnád. Én is bánom már, hogy anno megadtam magam a pasimnak, pedig mi jártunk már egy ideje. Okos legyél! :)
Ez a csajos dolog meg nem feltétlen azt jelenti, hogy bi vagy. Egyszerűen még csak most alakul ki benned, hogy ki is vagy. :)
Szerintem nagyon fiatal vagy még ahhoz is,hogy kialakuljon teljesen a nemi identitásod és a szexhez is.
Egy fiú baráttal meg amúgy sem feküdj le majd pár év múlva komoly kapcsolatban a szerelmeddel, hidd el nekem sokkal jobban jársz ha vársz.
7-es: 15 évesen bőven tisztában lehet már lenni ezzel, bár ez értelmi szinttől is függ.
Egyébként meg a nemi identitás azt jelenti, hogy valaki férfinek vagy nőnek érzi-e magát. Az, hogy melyik nemhez vonzódik, az az orientáció.
Az "egy fiú barátodat" pattintsd le, ezt teljesen jól tetted. Igen, szerelmesnek és késznek kell lenni az elsőre, az ne csak egy félig-meddig ismerős szexpajti legyen. Vigyázz magadra, olyannal kezdj, aki szintén vigyáz rád, félt téged.
A szexualitásodat pedig fedezd fel őszintén, ismerkedj, keress kapcsolatokat, és majd alakul az élet, még nagyon sok időd és lehetőséged van előtted, kudarcokkal és boldogsággal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!