Lányok és nők! Mit szólnátok hozzá, ha a pasitokról (31F), vagy a pasiról, akivel ismerkedtek kiderülne, h még szűz és még soha nem volt senkije? Elhagynátok emiatt?
Köszönöm az újabb válaszokat!
"Amúgy mennyit várnál valakire ha megkérdezhetem?" Szeretem a fokozatokat, pl fokozatmentes automata váltóval szerelt autó nem kéne. :D Nem rontottam soha sem ajtóstul a házba, de azt se szeretem, ha csak húzzák az agyam az ígérgetéssel a nők. Egyébként volt, akire évekig vártam, aztán mindhiába. Azonban míg az idő halad, sajnos én sem fiatalodok, újabb éveket már senkire nem várnék, ezt elmondhatom.
"Na itt rontottad el, és igazándiból én is." Elképzelhető, de én nem érzem így. Egyedül egy dolgot muszáj: meghalni, minden mást csak lehet! ;)
Kedves 30F! A helyzeted megint csak átérzem. Bár nem vagyok egy puncimágnes, de valahogy mégis ellenállhatatlanul vonzom a ducikat én is. Ahogy tehetem, kerülöm őket, mert azért nekem sem teljesen mindegy, hogy kivel állok össze.
Csak annyit tennék hozzá a fokozatossággal kapcsolatban, h a korban hozzád illő nők, már nem a tinis hosszú pettingelés hívei. Nem összekeverendő az előjátékkal!!!
Tehát nem várnak hónapokig az aktusra, mert azt gondolhatják nem kellenek igazából neked. Érezni kell, h mikor lépj tovább a szexben.
Kedves utolsó válaszoló!
Mondtál is valamit, meg nem is. Már majdnem olyan, mint egy Mátyás királyos mesében. :D Legközelebb fogalmazz konkrétabban, köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!