Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok és nők! Mit szólnátok...

Lányok és nők! Mit szólnátok hozzá, ha a pasitokról (31F), vagy a pasiról, akivel ismerkedtek kiderülne, h még szűz és még soha nem volt senkije? Elhagynátok emiatt?

Figyelt kérdés
Csak mert velem minden esetben ez történt, mindig valami indokkal leléptek, vagy éppen szó nélkül. Bezzeg ha bek.rváztam volna, h már ne legyek szűz, akkor az lett volna a kifogás; ha meg nem mondtam volna el és később derült volna ki, akkor pedig az lett volna a baj.

2013. márc. 31. 09:12
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat!

"Amúgy mennyit várnál valakire ha megkérdezhetem?" Szeretem a fokozatokat, pl fokozatmentes automata váltóval szerelt autó nem kéne. :D Nem rontottam soha sem ajtóstul a házba, de azt se szeretem, ha csak húzzák az agyam az ígérgetéssel a nők. Egyébként volt, akire évekig vártam, aztán mindhiába. Azonban míg az idő halad, sajnos én sem fiatalodok, újabb éveket már senkire nem várnék, ezt elmondhatom.

"Na itt rontottad el, és igazándiból én is." Elképzelhető, de én nem érzem így. Egyedül egy dolgot muszáj: meghalni, minden mást csak lehet! ;)

Kedves 30F! A helyzeted megint csak átérzem. Bár nem vagyok egy puncimágnes, de valahogy mégis ellenállhatatlanul vonzom a ducikat én is. Ahogy tehetem, kerülöm őket, mert azért nekem sem teljesen mindegy, hogy kivel állok össze.

2013. ápr. 7. 12:19
 52/56 anonim ***** válasza:
48%
Puncimágnes XDDDDDDDDDDD
2013. ápr. 9. 18:45
 53/56 anonim ***** válasza:
26%

Csak annyit tennék hozzá a fokozatossággal kapcsolatban, h a korban hozzád illő nők, már nem a tinis hosszú pettingelés hívei. Nem összekeverendő az előjátékkal!!!

Tehát nem várnak hónapokig az aktusra, mert azt gondolhatják nem kellenek igazából neked. Érezni kell, h mikor lépj tovább a szexben.

2013. ápr. 15. 08:04
 54/56 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Mondtál is valamit, meg nem is. Már majdnem olyan, mint egy Mátyás királyos mesében. :D Legközelebb fogalmazz konkrétabban, köszönöm.

2013. ápr. 15. 12:40
 55/56 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem világosan fogalmaztam, érezni meg nem tudok helyetted.
2013. ápr. 17. 08:25
 56/56 anonim válasza:
Nem tudom, te hogy vagy vele, de egy "férfibetegségnek" tartom, hogy egy csomó férfi csak azt nézi egy nőn, hogy hogy néz ki és olyan dolgokat mond, h "nem az esetem" stb. Igazából nem tudom, h mire szokták mondani a kinézetre vagy gondolkodásmódra, mert még én is tapasztalatlan vagyok, 21 éves lány, akinek még nem volt kapcsolata. Nah jó ki kellett löknöm már egy párat, mert mindig hazudtak, például a korukat, vagy elhallgatták, h más barátnőjük volt és szegény felsült, mert nem a nevemen szólított, persze repült azonnal! Mindegy lényeg a lényeg, egyszer már engem is visszautasítottak és szar volt. Azóta rájöttem, h nem is szerettem az illetőt, csak megijesztett valamivel és megSAJNÁLTAM. Magamból kiindulva meg abból amit elmondtál úgy gondolom, h nagyon kicsi vagy egyáltalán nincs önbizalmad. Sokszor én is halálra bőgöm magam, hogy jobb eséllyel doktorizok, mint hogy legyen már egy normális kapcsolatom. Mind1. Ami a lényeg és erre már a saját gondolkodásommal kapcsolatban is rájöttem, hogy NEM AZ SZÁMÍT, HOGY VALAKI, HOGY NÉZ KI. Még akkor se ha még mindig nem sikerült ezt én se teljese kiverjem magamból, de gondolkozz el, nem-e van ilyesmi veled is? Tudom, h nagyon egoista szövegnek sikerült, de pl én szeretem hallani, ha más is van akinek ugyanazok a problémái, mert tudom, h nem vagyok vele egyedül :)És még valami, szerintem NE HAZUDJ mert a nők rájönnek és még egy, tudom, h ez nehéz, de próbálj egy olyan lányt keresni magadnak, aki még szűz, mert azok nemcsak, h nem veszik észre, de lehet még értékelik is ellemóntétben a tapasztalt fehérnépekkel akik lenézik az ilyen férfiakat.
2013. jún. 25. 22:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!