Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok és nők! Mit szólnátok...

Lányok és nők! Mit szólnátok hozzá, ha a pasitokról (31F), vagy a pasiról, akivel ismerkedtek kiderülne, h még szűz és még soha nem volt senkije? Elhagynátok emiatt?

Figyelt kérdés
Csak mert velem minden esetben ez történt, mindig valami indokkal leléptek, vagy éppen szó nélkül. Bezzeg ha bek.rváztam volna, h már ne legyek szűz, akkor az lett volna a kifogás; ha meg nem mondtam volna el és később derült volna ki, akkor pedig az lett volna a baj.

2013. márc. 31. 09:12
1 2 3 4 5 6
 1/56 A kérdező kommentje:

Ja, azt elfelejtettem írni, h normális válaszokat várok!!!!

Nem értem egyesek miért gondolják, h ha hazudnék, akkor EZT hazudnám.

2013. márc. 31. 09:19
 2/56 A kérdező kommentje:
Ha azt vesszük, te is csak azt a hitetlenkedést hozod, amit rengeteg nő hozott már, akiknél próbálkoztam.
2013. márc. 31. 09:38
 3/56 anonim ***** válasza:
85%
Miért kéne elhagyni bárkit is azért mert még érintetlen?
2013. márc. 31. 09:47
 4/56 A kérdező kommentje:
Hát, ezt én is kérdezhetném azoktól a nőktől és lányoktól akik mostanában, vagy a közelmúltban megtették ezt velem.
2013. márc. 31. 09:53
 5/56 anonim ***** válasza:
85%
5-Rossz körökben rossz emberek között mozogsz..
2013. márc. 31. 10:01
 6/56 A kérdező kommentje:
Előfordulhat. Ugyanakkor lakóhelyemen és azon túl is próbálkoztam már és próbálkozom is rendszeresen, de a fentebbieket tapasztaltam bárhol ismerkedtem is. Az átlagos nőket keresem, nem a cicababa típusokat, nincsenek nagy elvárásaim. Intelligensnek és műveltnek ismernek sokan, külsőre nem vagyok egy Adonisz, de olyannak sem mondanám magam, aki ha lemegy a bányába, feljön a bányarém, mert azt hiszi váltás van.
2013. márc. 31. 10:13
 7/56 anonim ***** válasza:
Ne csodálkozz, a mai világban annyi kamus van, nem csak az interneten. :S
2013. márc. 31. 10:15
 8/56 anonim ***** válasza:
43%
Nem magával a szüzességgel van baj, hanem a kor+ szüzesség. Én is és valószínű a többség is úgy gondolja, egy 31 éves pasi ha még szűz, azzal valami gond van. Nem biztos hogy szexuálisan, de egyéb bajok, pl anyuci nem engedte felnőni,nem tud kapcsolatot létesíteni, és hát egy "kisfiúval" senki nem akar kínlódni.Meghagyják a mamijának...
2013. márc. 31. 11:06
 9/56 anonim ***** válasza:
8%
Menj qrvázni, mást nem tehetsz.
2013. márc. 31. 12:15
 10/56 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj! De a kérdés nem normális! Nem a válaszok! Ha ilyen kérdést fel teszel.... Te elhagynád??? Nem?? akkor mit érdekel mások hülye véleménye??? Ezt verte beléd a média?? Szüzesség 15 év fölött már szégyen?? 21 éves voltam, nem voltam nővel, és még csak nem is csókolóztam ,ezért el kéne magam ásnom a társadalmi normák kritikái miatt? érték lehet az az ember, és örülj neki, örülj neki, hogy más vagy, mint a populáris átlagemberek többsége. Inkább légy rá büszke!:)
2013. márc. 31. 12:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!