Lányok és nők! Mit szólnátok hozzá, ha a pasitokról (31F), vagy a pasiról, akivel ismerkedtek kiderülne, h még szűz és még soha nem volt senkije? Elhagynátok emiatt?
Köszönöm az újabb válaszokat!
Nézzük sorjában:
Nem vagyok tökéletes, de nem vagyok mami kedvence sem.
K.rvázni nem fogok elmenni, de köszönöm, az opciót.
Eddigi életem folyamán inkább átoknak, mint áldásnak tapasztaltam meg azt, h még érintetlen vagyok. Biztos van olyan nő, aki értékelné, h nekem nem volt még meg a fél vagy éppen egész város, pusztán még nem hozott össze a sors ilyen nővel. Az idő előrehaladtával azonban kételkedek ilyen létezésében is már.
,,K.rvázni nem fogok elmenni, de köszönöm, az opciót.
Eddigi életem folyamán inkább átoknak, mint áldásnak tapasztaltam meg azt, h még érintetlen vagyok. Biztos van olyan nő, aki értékelné, h nekem nem volt még meg a fél vagy éppen egész város, pusztán még nem hozott össze a sors ilyen nővel. "
Egyszerűen alapfeltétele a szerelemnek az, hogy egy férfi ne legyen szűz. Ha nem is akarsz prostihoz menni, itass le valami butább lányt, és fektesd le. Hidd el, tudom miről beszélek. Én se vagyok a nők kedvence, és egyszerűen azért, mert sose dugtam.
Nem mindegy hogy valaki 21 vagy 31 évesen szűz még...igenis, ilyenkor felmerül a kérdés, mi az oka??
Nem kell hogy a fél város meglegyen, de azért egy egészséges kapcsolat kell!
"31 éves vagy ebből kifolyólag 30 fölötti nőkkel ismerkedhetsz"
Ezzel nem feltétlen értek egyet! Soha, egyetlen nővel sem alakult még az ismerkedés fázisa sem, aki egyidős, vagy pár évvel idősebb volt nálam. Úgy látszik, h én kifogtam eddig azokat a nőket, akik nem szeretik, ha a pasi fiatalabb. Egyébként sem vágyom nálam idősebb nő társaságára.
14 éves korom óta próbálkozom, h barátnőm legyen. Szórakozó helyeken, koncerten, iskolában, munkahelyen, interneten keresztül, utazás közben, ügyintézés közben a hivatalban, egy szóval szinte már mindenhol próbálkoztam, mégis mindenhol csak a visszautasítást vagy a hitegetést kaptam! A sorozatos visszautasításoknak köszönhetően mára már ott tartok, h semmi önbizalmam, de még csak kedvem sincs odalépni egy újabb nőhöz, mert úgyis tudom mi a válasza (pl van pasim, nincs, de nem is kell, stb). Interneten is mindig azokat fogtam ki, akik tőlem a lehető legtávolabb laktak, azokkal meg sok közöset nemigazán lehetett alkotni.
Nem vagyok egy macsó, vagy alfahím típus. Nekem úgy tanították, h a nőket tisztelni és nem kihasználni kell. Viszont a mai világban egyre kevésbé van olyan nő, akinek érték az, ha valaki a "jófiú" kategóriába esik, főleg ha az illető még tapasztalatlan is ráadásul. A félreértések elkerülése végett egyetlen ismerkedést sem úgy kezdtem, h szia, x vagyok és még szűz, de képzeld még barátnőm sem volt. Megfelelő ismeretség után megtudták természetesen, és az esetek túlnyomó többségében felvillanyozta őket, h akkor majd ők lehetnek nekem az elsők minden szinten. Aztán (mint talán már fentebb is írtam) mind eltűntek, ki szó nélkül, ki különböző ürügyekkel.
Köszönöm az újabb válaszokat!
Kérdező, azért ne hidd, hogy csak ez a két kategória van: a "rosszak", a macsó alfahímek, akik nem tisztelik a nőt és a "jók", a tapasztalatlan, félős jófúk, akik viszont tisztelik őket. A világ nem ennyire fekete-fehér.
Te valamiért nem vagy sikeres a párkapcsolatok terén, eddig sem voltál és bármi oka is volt ennek, az is hozzájárul, hogy most sem vagy sikeres, nemcsak az, hogy szűz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!