Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok és nők! Mit szólnátok...

Lányok és nők! Mit szólnátok hozzá, ha a pasitokról (31F), vagy a pasiról, akivel ismerkedtek kiderülne, h még szűz és még soha nem volt senkije? Elhagynátok emiatt?

Figyelt kérdés
Csak mert velem minden esetben ez történt, mindig valami indokkal leléptek, vagy éppen szó nélkül. Bezzeg ha bek.rváztam volna, h már ne legyek szűz, akkor az lett volna a kifogás; ha meg nem mondtam volna el és később derült volna ki, akkor pedig az lett volna a baj.

2013. márc. 31. 09:12
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
67%
Nem jön rá, mert alapból alacsony a léc, a legtöbb férfi nem lepedőakrobata. Ha meg nagyon izgulsz, akkor annyit mondasz, régen voltál nővel és kiestél a gyakorlatból. Ez nem is hazugság, mert előző életedben biztosan voltál már nővel. :D
2013. ápr. 5. 11:55
 42/56 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem egy kapcsoltat úgy működik normál esetben, hogy a felek lefekvés előtt pettingelnek,kiismerik egymást, sokat beszélgetnek őszintén a vágyaikról.Nem egyből uccu neki...Nem értem ti úgy képzelitek rögtön a behatolással kezdődik a testiség?
2013. ápr. 5. 12:13
 43/56 anonim ***** válasza:

Érdekes dolog olvasni a sorstársaimnak a leírásait. Én is ugyanebben a helyzetben vagyok, csak egy picivel idősebb. Nálam alapvetően a belső problémák ennek az okai, félénk vagyok és visszahúzódó, és sajnos nemcsak a lányoknál, hanem úgy általában az embereknél is. Sajnos egyszerűen nincsen hol ismerkedni. Az a pár lány, akikkel az interneten sikerült megismerkednem, végül elutasított egy idő után. Az indokaikon azóta is gondolkozok néha, mert nem vagyok biztos abban, hogy igazat mondtak nekem. Ezt már valószínűleg soha nem fogom megtudni.

Ahogyan az előző hsz. írta, szerintem is úgy kellene viszonyulniuk egymáshoz az embereknek! Ha valaki valakit szeret, és valóban szeretné megismerni a másikat kívülről-belülről, akkor ez az állapot semmiképpen nem kellene, hogy akadály legyen! Az őszinteség és a kommunikáció szerintem is nagyon fontos, legalábbis így kellene működnie normális esetben. Egy kapcsolathoz ráadásul szerencse is kell, mert ez az egész kétoldalú dolog.

Engemet végülis nem zavarna ez az állapot, mert én nyilván tudom, hogy miért vagyok ilyen helyzetben, csak sajnos olyan idétlen világban élünk, hogy ezt sokan valamiféle "bélyegnek", mércének tekintik, nekem pedig itt kell élnem, és ehhez kell alkalmazkodnom. Szinte mintha egy bizonyos kor után valamiféle "bűncselekmény" lenne ilyennek lenni. Most nem tudtam máshogy fogalmazni. Ez alapján ítéli meg sok ember az ilyen helyzetben lévőket, és ez a felszínesség és butaság netovábbja. Persze tisztelet a kivételeknek. De lehet, hogy én látom sötétebbnek a helyzetet, mint amilyen valójában.

Az kétségtelen, hogy én magam nagyon igazságtalannak tartom a sorsot, mert érzésem szerint éppen azok a tulajdonságok hiányoznak belőlem a leginkább, amik egy ismerkedéshez vagy egy kapcsolat fenntartásához kellenek. Olyan ez, mintha egy autóversenyzőnek alacsonyabb kategóriás autóval kellene egy Forma-1-es versenyen indulnia. Tehát nem egyformák a feltételek, és ez így nagyon nem fair dolog a sorstól! Bár az élet az nem egy verseny, nem kéne hogy az legyen, csak sajnos így élik meg az emberek ezt a hülye, ütődött világot. Ezzel a világgal szerintem sokkal nagyobb baj van, mint az ilyen magamfajta emberekkel!

Igazából már nem is tudom, hogy milyen kapcsolatra lenne szükségem, most már szinte mindegy is. Nem vagyok biztos abban, hogy tartósan tudnék kötődni valakihez, bár ezt nem tudom pontosan, mert még nem volt részem benne. Elképzeltem, hogy ha valakivel, egy ismerőssel esetleg ilyen témáról beszélgetnék, akkor lehet, hogy le kellene tagadnom ezt a dolgot, hogy még nem volt senkim. Hát, nem tudom, hogy mit mondanék, de biztosan meglepődnének rajta, ha bevallanám nekik. Nem hiszem, hogy különösebben foglalkoznának ezzel, hiszen éppen elég gondjuk van nélkülem is, de mégsem tudhatom azt, hogy esetleg ki kivel pletykál a háttérben.

2013. ápr. 6. 00:47
 44/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat!

Mondjam azt, h régen nem voltam senkivel? És akkor rákérdez, pontosan milyen régen?! :D Vaaagy ha azt mondanám, h részeg voltam az elsőnél, s már nem emlékszem, h milyen volt, kivel és mikor. Ezzel is elásnám magam egy komoly kapcsolatban véleményem szerint.

"Nem egyből uccu neki...Nem értem ti úgy képzelitek rögtön a behatolással kezdődik a testiség?"

Összetévesztesz, vagy nem olvastad figyelmesen végig a kérdésem és a válaszokra a reagálásaimat! Az "uccu neki" dolog nem hoz lázba, mint már említettem is. Korábban lett volna rá lehetőségem, de nem éltem vele és a jövőben sem tervezem. Én barátnőt akarok, olyan igazit, akivel őszinte lehetek és akitől őszinteséget kapok. Ennek értelmében megismerni a kedvest minden téren, beszélgetni a vágyakról, eddig átélt élményekről és tapasztalatról. Az első szexuális együttlétet sem úgy tervezem, h betesz-kivesz-viszlát. Gondold és gondoljátok végig! Életemben nem láttam még nőt meztelen, szemtől szemben! És hogy a kedves lesz az, akit először igen, az egy hatalmas élmény lesz nekem és minden porcikáját fel kell fedeznem, és kényeztetni szeretném ahogy csak lehet ebben a helyzetben!

Őszinte ember vagyok, mástól is ezt várom velem szemben. Megfektetni egy nőt, aztán úgy hagyni, az nem opció nálam.

2013. ápr. 6. 08:55
 45/56 anonim ***** válasza:
Úgy értettem az "uccu nekit", hogy mielőtt igazán megismernétek és felfedeznétek egymást megtörténik a konkrét aktus és nem fokozatosan.Biztosan nem akkor fogod látni először meztelenül mikor már tetőpontra ért minden, legalábbis ha nem egy könnyű pár randi után kapható nőt fogsz ki.Amúgy mennyit várnál valakire ha megkérdezhetem?:D
2013. ápr. 6. 09:29
 46/56 anonim ***** válasza:
18%

,,Az "uccu neki" dolog nem hoz lázba, mint már említettem is. Korábban lett volna rá lehetőségem, de nem éltem vele és a jövőben sem tervezem. "

Na itt rontottad el, és igazándiból én is. Muszáj élni velük.

2013. ápr. 6. 11:47
 47/56 anonim ***** válasza:

Már korábban is írtam (30F), a múlt pénteki miatt nagyon magam alatt voltam, barátaim ezért tegnap elvittek egy kis búfelejtő házibulira.

Természetesen semmi kedvem nem volt hozzá, de addig nem hagytak békén, amíg bele nem mentem. Mint kiderült a ducik kedvence vagyok (sajnos)!

Négy ajánlatot kaptam, de egyrészt nem vonzódok a súlyfelesleggel rendelkezőkhöz, másrészt fontos számomra, hogy eltudjak beszélgetni a partnerrel és ez egy félrészeg hölggyel nem megy!

2013. ápr. 6. 13:33
 48/56 anonim ***** válasza:
Természetesen még mindig magam alatt vagyok, hiába mondják haverok nincs veszve semmi! Most is milyen sok lehetőséged volt !
2013. ápr. 6. 13:35
 49/56 anonim ***** válasza:
Kedves utolso! Szerintem sincs minden veszve, hiszen igazad van. Beszelj azzal a lannyal, es magyarazd el neki a tortenteket. Oszinten mondd meg neki, hogy az a lany hajtott rad, es neked nem jott be, es csak hazudott, hogy ne johessetek ossze. Azert mondd el neki, hogy tisztaba legyen azzal, milyen ember a baratnoje. MOndd meg neki, hogy megerted ha nem hisz neked, de nezzen ra a jobarat kormere neha, mert nem oszinte.
2013. ápr. 6. 18:16
 50/56 anonim ***** válasza:

Múlt héten már elmondtam neki egy hasonló szöveget, de időpazarlásnak bizonyult

Ennek ellenére köszönöm a tanácsot!

2013. ápr. 6. 19:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!