Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok és nők! Mit szólnátok...

Lányok és nők! Mit szólnátok hozzá, ha a pasitokról (31F), vagy a pasiról, akivel ismerkedtek kiderülne, h még szűz és még soha nem volt senkije? Elhagynátok emiatt?

Figyelt kérdés
Csak mert velem minden esetben ez történt, mindig valami indokkal leléptek, vagy éppen szó nélkül. Bezzeg ha bek.rváztam volna, h már ne legyek szűz, akkor az lett volna a kifogás; ha meg nem mondtam volna el és később derült volna ki, akkor pedig az lett volna a baj.

2013. márc. 31. 09:12
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:

Én kifejezetten örültem neki, h a párom szűz volt mikor megismerkedtünk (bár ez később derült csak ki, nekem nem tűnt fel az első együttlétnél sem).

A mai napig csak velem volt együtt, nem volt más nő az életében. Most 43 éves, akkor 24 volt.

Meg sem fordult a fejemben, h elhagyjam emiatt.

Lehetett egy pasi akárhány nővel, akkor sem mondanám tapasztaltabbnak, mint aki csak eggyel volt, mert minden nőnek más az igénye, más dolgokat szeret a szexben. Ezért kell kommunikálni a pároknak az élvezet érdekében. :)

Szerintem nincs olyan, h rossz a nő vagy rossz a pasi az ágyban, csak hiányzik a beszélgetés a kapcsolatokban, nem merik elmondani egymásnak az igényeiket.

2013. ápr. 3. 10:09
 32/56 ivilicious ***** válasza:
nekem bejönne. csak az enyém.viszont félnék,h hogyha rákap az ízére,mást is kiakart próbálni.
2013. ápr. 3. 10:13
 33/56 anonim ***** válasza:

Kérdező ezt a kérdést én is feltehettem volna, annyi változtatással, hogy (30F)

Hozzászólásaidat is mintha én írtam volna!

Többen írták hazudni-hazudni-hazudni! Nos valakinek ez nem annyira természetes dolog, egy jelentős jellemhibám az őszinteség

Másik jelentős hibám az igényesség, ne csak teste legyen a hölgynek...

2013. ápr. 3. 13:06
 34/56 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb válaszokat!
2013. ápr. 3. 13:13
 35/56 A kérdező kommentje:

Bocsi, véletlen elküldte az előzőt!

30F-fel egyet kell hogy értsek ilyen téren, üdv sorstárs, kitartás, talán idővel te is találsz magadhoz valót!

"hogyha rákap az ízére,mást is kiakart próbálni" Igen, ezt már mástól is hallottam. Tény, h semmi sem tart örökké, ugyanakkor - talán a korom miatt is - én úgy gondolom, h ha a barátnőm megadja azt, amire vágyok, nem keresném másnál a boldogságot! Sokak szerint minden puncinak más az íze, bla-bla-bla, lehet így van, nem mondom az ellenkezőjét, de nekem nem is kell minden punci a világon! Ha a mennyiség lett volna fontos, már 11 éve is elveszíthettem volna és azóta nem egy partnerrel lefeküdhettem volna, de egyszerűen nem jöttek be. Válogatós lennék? Talán, de inkább igényesnek nevezném magam. Azt is mondják, h az elsőt sosem felejted el. Nos, én már csak amiatt sem felejteném, mert bizony idővel én is szeretnék feleséget és családot alapítani és nem dőlnék a kardomba évek múlva sem, h csak egy nővel szeretkeztem, míg éltem. Sőt, ha megkérdeznék, büszkén állítanám, h ő az a nő igen, aki megtalált és elfogadott engem, és aki a minden nekem! A kezdet és a vég harmóniája egyben!

2013. ápr. 3. 13:20
 36/56 anonim ***** válasza:

"30F-fel egyet kell hogy értsek ilyen téren, üdv sorstárs, kitartás, talán idővel te is találsz magadhoz valót!"

Múlt hét péntekig úgy gondoltam megtaláltam, de a sors máshogy gondolta!

A kiszemeltemmel 3 hete kéz a kézben turbékoltunk, mint 2 kis galamb. Ilyen helyzetben elkerülhetetlenül szóba kerülnek előző kapcsolatok, kinek hány volt, illetve egyéb hasonló kérdések.

Kicsit meglepett a témaválasztás, mivel a találka elején nagyon távolságtartónak tűnt a viselkedése. Őszintén válaszoltam, persze egy szavamat sem hitte el!

Sőt hazugnak nevezett, elküldött a b b p -ba, persze sokkal cifrább szavak közepette. Mint kiderült a barátnője, hogy vinné el a kórság a kis drágát azt állította neki, hogy lefeküdtem velem! A kis drága régebben már kétszer bepróbálkozott nálam, most lehetőséget látott a bosszúra.

Tehát összefoglalva ami a "kedvesem" számára ebből lejött, olyan ember vagyok, aki fűnek fának beteszi és mindenről hazudik.

2013. ápr. 3. 14:19
 37/56 A kérdező kommentje:

Kedves, pórul járt 30F!

Sajnálom, h így jártál! Felvetődik az emberben a kérdés - magamban is sokszor -, h akkor most megéri-e őszintén beszélni a nőkkel??? Persze elhiszem, h a történeted, vagy ha úgy tetszik a történetünk hihetetlennek tűnhet a laikusok számára, de ugyanakkor, ha hazudnék, miért hazudnám ezt? :D Szóval érted?! Szerintem ez a legkevésbé csajozás biztos szöveg!Nézzük a másik oldalt! Én is meglepődnék, ha egy 30-as nő ismerkedésünk alkalmával tudatna arról, h ő bizony még érintetlen (főleg ha még jól is néz ki). Ettől független nem utasítanám el, sőt még örülnék is neki, h nem ment át rajta a fél város! Ugyanakkor nem elvárás számomra, h a nő szűz legyen. Egyébként nekem is volt már olyan nő, aki nem hitte el, h ez a helyzet velem, hamar el is tűnt az életemből.

Azt tudom mondani még, h ne foglalkozz vele, keress mást!

2013. ápr. 4. 08:34
 38/56 anonim ***** válasza:
Itt a dagi keverésével volt a fő gond!
2013. ápr. 4. 09:09
 39/56 anonim ***** válasza:
Pont ezért nem kell elmondani. Nem oszt, nem szoroz, hogy szűz vagy, viszont jó eséllyel el sem fogják hinni rólad. Az őszinteség nem azt jelenti, hogy mindent kitálalsz magadról, lehet hallgatni bizonyos dolgokról, főleg akkor, ha ennyire irrelevánsak.
2013. ápr. 4. 16:36
 40/56 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó! Értem mit mondasz, csak ha meg nem úgy sül el az ágyban, ahogy terveztem, így is, úgy is rájön. És azért szerintem túl intenzív lenne az első élmény ahhoz, h olyat nyújtsak a nőnek, mint egy tapasztalt férfi!
2013. ápr. 5. 08:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!