Lányok és nők! Mit szólnátok hozzá, ha a pasitokról
(31F), vagy a pasiról, akivel ismerkedtek kiderülne, h
még szűz és még soha nem volt senkije? Elhagynátok
emiatt?
21/56 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb válaszokat!
Discoba már nem járok, tele vannak hozzám túl fiatal lányokkal hogy finoman fogalmazzak. Jelenleg ott tartok, h már halvány lila gőzöm sincs hol ismerkedjek. Talán ha elköltöznék jelenlegi lakhelyemről egy zsúfoltabb, vagy esetleg csak szimplán nagyvárosba, akkor ott több esélyem volna. Egyelőre ezt azonban még nem tehetem több ok miatt is.
Én sem vagyok minden szempontból tipikus jófiú, vannak nekem is gyenge pontjaim és ebből kifolyólag rossz napjaim. Ugyanakkor viselkedésem és beállítottságom mégis inkább a jófiúkra jellemző jegyeket tartalmazza, ezért írtam korábban ezt. Nem hiszem, h csak fekete és fehér van a világon.
Én azt nem értem, hogyan derülne ki egyáltalán? Nem kell az orrára kötni, olyan triviális dolog a "szüzesség", hogy beszélni is felesleges róla.
2013. ápr. 1. 00:44
Még jó, h szerinted triviális. Mindenkinek a saját problémája a legnagyobb, de jó tudni, h nálad ez triviális...
2013. ápr. 1. 10:16
Férfiként én is az vagyok bőven 20 felett, mielőtt nagyon betámadnál. Szerintem a "szüzesség" (amiről férfiaknál értelmetlen beszélni alapból, mert csak a fejükben létezik) egy tipikus megfelelési kényszer-szülte dolog, ami miatt valaki értéktelennek képzeli magát. Nem is azért akar szeretkezni a legtöbb "szűz" srác, hogy valakinek örömet okozzon, hanem hogy megszabaduljon ettől az önmaga kreálta "stigmától", ami végtelenül önző dolog.
2013. ápr. 1. 16:07
25/56 A kérdező kommentje:
Ki támad itt most be kit? :D Lemaradtam valamiről?
Persze ha szó szerint vesszük, egy srác nem szűz, hisz nincs szűzhártyája, stb. Akkor vegyük kezdőnek, tapasztalatlannak. Sajnos viszont olyan világban élünk, ahol ha valaki szűz, vagy ha úgy tetszik tapasztalatlan, kezdő (mert ezt a gondolatmenetet tovább víve fiú és nem lány), akkor minél hamarabb meg akar szabadulni tőle, átesni a "tűzkeresztségen", mert "jaj milyen ciki szüzen menni középiskolába, vagy éppen főiskolára". Nos, én sosem éreztem így, de persze előnyömre sem vált még eddig, h nem voltam senkivel szexuálisan.
A legtöbb srác katasztrófa az ágyban azok alapján, amit a lányok mesélnek. Ha megvan a megfelelő hozzáállásod a szexhez, és némi "technikai tudásod" (még ha csak elméletben is), már jobb lehetsz, mint a srácok többsége.
2013. ápr. 1. 19:22
27/56 A kérdező kommentje:
Bár gyakorlati tapasztalattal nem rendelkezem, de elméleti síkon igen sokat foglalkoztam már azzal, h h jó a nőnek (is). Tudom, gyakran az elmélet nem hasznosítható a gyakorlatban és bár különböző technikák segítségével sikerült a maszturbálások folyamán a csúcsra érés idejét növelni...lehet ez nem működne egy hús-vér nő esetében, főleg nem első alkalommal és ennek értelmében elélveznék igen hamar. Ami kellemetlen volna abban az esetben, ha nem mondom el a nőnek már előtte, h nekem bizony ő az első szexuális értelembe. Ugyanakkor lehet elélveznék hamar nagyon, de az étvágyam nem múlna el és kis idő elteltével ismét kész lennék egy következő menetre, na meg a csodálatos női test minden porcikájának a felfedezésére!
A legtöbb srác hamar elélvez, tapasztalattól függetlenül. Főleg egy új partnerrel.
2013. ápr. 1. 19:56
29/56 A kérdező kommentje:
Én nem egyszerűen csak szexelni akarok, nem vagyok betesz-kivesz-viszlát. Én nőt akarok, olyan igazit és mindenét imádni, gyermeki örömmel felfedezni és boldoggá tenni mint szexuális értelemben, mint minden más értelemben!
30/56 A kérdező kommentje:
Az óvszer lehet hátráltatna a gyors elélvezésben, de az is biztos, h rárántanék az aktus előtt 2-3 alkalommal, hogy majd "élesben" jobban bírjam!
Kapcsolódó kérdések: