Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért vigasztalják azzal a...

Miért vigasztalják azzal a kamaszokat, amikor a szüzesség elvesztéséről, csajozásról van szó, hogy "ez nem verseny! ", mikor valójában igenis az?

Figyelt kérdés

Ezt az élet, a természet, az evolúció is bizonyítja. Ami vagy aki korábban érik, az mindig jobban jár. A madarak közt a legnagyobb, leghangosabb, legagresszívebb szerzi meg a legtöbb falatot, félrelöki a társait, ő nő a legnagyobbra, ő kapja a legéletképesebb párt. Az állatvilágban mindenhol, ahol hierarchia van, a legnagyobb, legerősebb adja tovább a legjobb géneket.

És ez az embereknél is így van. Azért vonzódunk ahhoz, akihez, és azért azt látjuk szépnek, akit, mert a tudatalattink érzékeli, hogy vele párosodva örökítjük tovább a legjobb génvariációt. Pl. azért imádjuk az arányosan vékony csípőt, mert van egy bizonyos optimális arány a derék- és a csípőbőség között, ami a legalkalmasabb a gyerek kihordására. És még lehetne folytatni. Szóval a lányok is a korán érő fiúkat szeretik, legyen az akármilyen bunkó. Pszichológiailag is van ennek jelentősége, hisz magabiztosabban lép fel az, aki korán és sokat megtapasztal, ennélfogva sikeresebb lesz a későbbi életben, tehát nagyobb eséllyel szerzi meg a legjobb párt. Aki meg sokat stresszel rá és későn kezdi, annak meg lehetnek mindenféle komplexusai, és egész életében kompromisszumokat köt.

Én úgy látom, hogy összességében ez egy verseny, ahol ugyanúgy jelen vannak a természet farkastörvényei, mint bárhol másutt, akármit is mondanak a kamaszoknak a szüleik. De cáfoljon meg, aki tud!

2013. márc. 17. 22:17
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Nem az általános iskolai korról beszélek, akkor még egyértelműen éretlenek erre a gyerekek. De szerintem kamaszkorban (15-20) ideális elveszteni. A fiúk már 13-14 évesen elkezdenek "zsongani", már akkor minden gondolatuk a szex körül forog, persze akkor még éretlenek. De később, 16-17 éves korban, amikor már benő a fejük lágya, teljesen ideális elveszteni szerintem. Lányként ezt te persze nem érezheted át, de egy fiúnak/férfinak a mindennapi életben sokkal meghatározóbb a szex. Amikor már érettek is rá, és minden nap ezt kívánják, akkor viszont már jó, ha túlesnek rajta, mert különben a dolog átcsap a negatív oldalba, és csak az erejüket és önbizalmukat szívja el. Amekkora erő tud ez lenni, akkora gyilkos is. 18 éves kor után, aki nem esik túl rajta, az elkezd azon agyalni, hogy neki miért nem jön össze, mi a baj vele. Akármennyire is benne van a kultúránkban, NEM természetes és baromi egészségtelen (nem fizikailag) az, hogy az összes ilyen fiú az önkielégítésbe menekül. A szex egy természetes igény, amire szükségünk van, a normális az lenne, ha a nemi éréstől kezdve gyakorolhatnánk. Ha ez nincs meg, akkor jön a mindenféle jó kis komplexus meg elfojtott agresszió, ami felőrli az embert.

18 évesen vesztetted el. Hát akkor nem csodálom, hogy nem panaszkodsz, az kb. a legideálisabb kor. Magyarán a példád rossz, nem releváns.

2013. márc. 19. 10:43
 32/45 LeftBehind ***** válasza:
31. Nálunk már az alapiskola végén is volt nem egy srác,akik már bőven művelték az ipart,de én is inkább a középiskolás korosztályra gondoltam. Minden nap látom,hogy a haverok,akik ezen már átestek,majd kicsattannak az önbizalomtól,míg itt vagyok én,a 20 éves szűz és valószínűleg a zoknimnak is jobb kisugárzása lehet,mert a csajok úgy néznek rám,mint valami furcsa űrlényre.
2013. márc. 19. 13:05
 33/45 A kérdező kommentje:

Én is erről beszélek. Ugye erre az szokott lenni a válasz, hogy "rá se rántsatok, csak akkora dolog ez, amekkorát csináltok belőle" stb. Nos, erre meg az az én válaszom, hogy lehet, hogy így van, de ez egy olyan erős késztetés, hogy nem lehet kibújni alóla. Egy férfi minden nap szexelni akar. Felnőtteknél nem is normális, ha nem kapja meg. Párkapcsolatban a hiánya komoly gondokat okozhat. Miért nem fogják fel, hogy ez a fiatal fiúkra ugyanúgy igaz?

Én amit a legjobban sajnálok, hogy már nincs ennek intézményesített formája (kupleráj).

2013. márc. 19. 13:10
 34/45 anonim ***** válasza:
Az hogy ha valaki később veszíti el kevesebb az önbizalma az igaz lehet (hangsúlyozom nem minden esetben). De még mindig úgy gondolom hogy nem ezen múlik hogy ki az alfahím. Nem azon múlik hogy milyen hamar szexelt hanem a tényen hogy már csinálta. Egy 21 éves szűz srác szerintem nem tekint menőbbnek egy srácot aki már 14 évesen elvesztette mint aki mondjuk 17. De ez csak az én véleményem.
2013. márc. 20. 01:05
 35/45 LeftBehind ***** válasza:
Kit érdekel,hogy "menő vagy nem menő"? A lényeg az,hogy aki már 14 évesen átesett a dolgon,annak sokkal nagyobbak az esélyei a nőknél,amíg mi kaparhatjuk a falat.
2013. márc. 20. 12:52
 36/45 anonim ***** válasza:

Erkölcs, érzelmek - az meberbe meg van, az állatba nincs, és az az ember akiben mégsem található lesz sokkal szegényebb, roszabb és lemaradottabb a társainál

Az állatoknak nem lesz pszihológia problémájuk ha korán, lelkileg éretlenül vesztik el a szüzességüket, mert ez náluk ösztön, nálunk nem. Egy lány können sérülhet ha hamar ágybabújik valakivel, akit nem szeret és ezért nem olyan lesz az aktus, amilyenre számit. Amúgy is ha már a természtet hoztad fel példának, ha egy gyümölcs túl hamar, idő elött megérik elrohad vagy megfagy.

NEM a vékony csípő a legalkalmasabb a kisbaba kihordására, SŐT! Láttál te már termékenységi szobort ? A vékony csipőt azért láták szebnek mert ezzel a befolyással élték le az életüket, a média és világ álltal. A vékony derék más tészta

19 évesen vesztettem el, most 27 vagyok, boldog párkapcsolatba élek, összetartó baráti körel rendelkezem, saját autóm és házam van, ügyészként mindig van mit ennem, és még nyaralást is megengedhetek maganak, na szóval, akkor mi a hátrányom ?

2013. márc. 22. 16:04
 37/45 anonim ***** válasza:
Mindezt külföldön ugyi?
2013. márc. 22. 16:07
 38/45 A kérdező kommentje:

"Amúgy is ha már a természtet hoztad fel példának, ha egy gyümölcs túl hamar, idő elött megérik elrohad vagy megfagy."

De mi nem gyümölcsök vagyunk, hanem emlősök. Az állatok világában pedig a hamarabb érő indul jobb helyzetből. Az angoloknál ezt úgy mondják, hogy "Early bird catches the worm." Ki korán kel, aranyat lel.

"NEM a vékony csípő a legalkalmasabb a kisbaba kihordására, SŐT! Láttál te már termékenységi szobort ? A vékony csipőt azért láták szebnek mert ezzel a befolyással élték le az életüket, a média és világ álltal. A vékony derék más tészta "

Elnézést, azt hiszem rosszul fogalmaztam. A vékony derékra gondoltam. Egyébként nem a vékonyság a lényeg, hanem egy bizonyos arány a derék és a csípő között, ami 70:100-nál ideális. Tehát ha valaki molett, de a dereka kb. 70 százaléka a csípőbőségének, azt a férfiak attól még jó alakúnak fogják látni, amellett, hogy nyilván kissé "nagyobb darab".

"19 évesen vesztettem el, most 27 vagyok, boldog párkapcsolatba élek, összetartó baráti körel rendelkezem, saját autóm és házam van, ügyészként mindig van mit ennem, és még nyaralást is megengedhetek maganak, na szóval, akkor mi a hátrányom ?"

Semmi, a 19 szerintem ideális kor, főleg egy lánynál. Egyébként már leírtam, de megismétlem, hogy ebben a kérdésben inkább fiúkról van szó. Van egy ismerősöm, aki elég félénk volt még 9. osztályban, de valahogy látszott rajta, hogy egyszer "jó pasi" lesz belőle. Neki asszem 17-18 évesen lett az a barátnője, akivel máig együtt vannak. Szerintem pl. ez is tök rendben van. A baj akkor van, amikor valakinek egyszerűen semmi nem jön össze (úgy nők terén általában) és elkezd azon agyalni, hogy miben rosszabb ő, mint a többi. Mert ugye ez a logikus következtetés (másnak már volt több barátnője, nekem egy sem = bennem van a hiba). Ezzel leértékeli magát és még kevésbé mer közeledni. Meg amúgy dühöt is szül benne, de az más téma. A másik gond az, hogy ahogy telik az idő, a csajok közben egyre tapasztaltabbak lesznek, mert nekik csak válogatniuk kell. Persze 27 éves korukra már rájönnek, hogy nem a tahókra kell bukniuk, hanem megbízható leendő apát kell keresniük, de mit csináljon egy fiú addig? Qrvázzon?

2013. márc. 22. 22:19
 39/45 anonim ***** válasza:
Ha verseny, ha nem, én nem akarok benne részt venni, nem kell eggyel több probléma egyáltalán.
2014. febr. 3. 00:11
 40/45 anonim ***** válasza:

Érdekes verseny... lehet utólag versenyt futni a nemibeteg gondozóba, piros pöttyökkel a fütykösön, ha túl fiatalon ergo túl felelőtlenül szexelt az illető...

Vagy pl -a változatosság netovábbja- lehet pl versenyben pelenkázni az újszülöttel, középiskolai tanulmányok végzése mellett...

2014. febr. 3. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!