FIÚK/LÁNYOK VÉLEMÉNYEKET! Szerintetek is korai? 17/L
Korai.
Még petting se volt.Inkább ismerjétek meg egymás testét aztán jöhet a szex.
Ha a barátnőidtől és a GyK-tól is kérdezed, akkor még korai. 3 hónap sem túl sok.
Ha nagyon akarod már, akkor ujjazzon, nyaljon ki néhányszor, te is rácuppanhatsz leendő kedvenc testrészedre, aztán ha már mindketten biztos kézzel nyúltok a másikhoz, akkor tessék venni két csomag óvszert és elvonulni egy csöndes sarokba!
ha már megújazott akor már volt köztetek nemi érintkezés, csak éppen nem konkrét behatolás, de én ettől még nem neveznélek szűznek, hiszen már sexeltetek, csak nem úgy...de az attól még sex.
szóval ha csak az zavar h "elveszted" mint elv meg fogalom, akkor már tökmindegy, ha a fájdalom stb miatt agódsz, azt meg nem itt fogják megválaszolni, kettőtök közt kell h olyan bizalom legyen h el tudj lazulni, amihez vele kéne ezt megbeszélned.
Szia!
szerintem a korodat nézve nem korai (én is ennyi vagyok és nem rég történt meg először, bár mi jó sokáig együtt voltunk előtte)
ha már el tudod előtte engedni magad, nem feszengsz, nem izgulsz, akkor lehet, hogy nem korai....
de ezt te érzed, mi nem tudjuk helyetted megmondani...
én úgy éreztem, hogy nem az és csináltuk. ez csak rajtatok múlik
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!