Léteznek még olyan nők, akik nem vetik meg a 20 év feletti szűz férfiakat?
nem szabad sztem h a folyamat vége az legyen h odamész valakihez, az már az elején jöjjön, persze nem úgy h odamész és szerelmet vallasz (mert a nők utálják, ha egy férfi kiönti nekik a lelküket -kivéve barát-)
az elutasításokból lehet tanulni, következőre mindig egy fokkal jobban csinálod ideális esetben, persze eléggé fájdalmas folyamat :S, de ezt az utat a legtöbb férfi végigjárta, a szerencsésebbek még tinédzser korukban
Ugyanez a kérdés már sok formában fel volt téve az oldalon, több ezer válasszal már. Azokra is rákereshetsz kedves kérdező...
Tény ami tény, van egy néhány % olyan srác, akire rámásznak a legjobb csajok dögivel. Ez ellen nem tehetünk semmit, de nincs is jelentősége. A pasik 90+ százalékának menni kell a lány után, nem fog az ölükbe hullani. Az összes barátnőm, aki volt idáig, mind nekem kellett felszedni. Beszélni kell hozzájuk, gesztikulálni kell. Ha mindezt nyíltan, félelem nélkül meg tudod tenni, akkor nem is sok próbálkozás után (randi) eredményre fog vezetni. De ha lerí rólad, hogy félsz a lányoktól, lesütöd a szemedet, remeg a hangod, akkor ne várj sok eredményt.
Ezt mindössze annyival el tudod érni majd, hogy elfogadod magad olyannak amilyen vagy. A legjobb, ha úgy, hogy 'basszus én jó csávó vagyok!' Ezek után, ha ez első pár próbálkozás után, még mindig nincs barátnőd, akkor se add fel, próbáld meg kielemezni mit csináltál rosszul és ne habozz újra próbálkozni! Sok szerencsét.
,,1 mm-el rövidebbre vágattad?Az nem sok változás.Menj el egy mesterfodrászhoz,neki tudnia kell hogy mi állna jól neked"
Grat, neked mégis honnan van erről fogalmad úgy, hogy nem ismersz? xD
1. brian tracy phoenix szeminárium
2. PUA könyvek
3. testépítés
[link] Olvasd el, nem fogod elhinni amíg ki nem próbálod. :P (étrend legyen)
4. siker
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!