Léteznek még olyan nők, akik nem vetik meg a 20 év feletti szűz férfiakat?
Sajnos ez nem jött be,már rég nem vagyok szűz.Azt is sajnálattal közlöm hogy te élsz álomvilágban és pofázol baromságokat a kérdezőnek
Ha jártál volna szórakozni akkor tudnád hogy a nők rámásznak a jó pasikra.Ez a 21-dik század ahol a nők szaladnak a pasik után
Kérdező,tökmindegy hogy milyen az arcod,ha extrém frizurát csináltatsz magadnak valamelyik fodrásznál akkor befogsz jönni a csajoknak.Változtass a külsődön.Mindenkihez passzol egy jó frizura,hidd el láttam már annyi ronda embert megváltozni pozitív irányba csak azért mert megváltoztatta a hajviseletét,de a szakáll,bajusz stb is sokat segíthet!
Nem itt kéne tanácsot kérned a 130 kg-os csajoktól mint a 30-as válaszoló,hanem azoktól a csajoktól akik visszautasítanak téged,az a legjobb,nem pedig azok a baromságok amiket sokan itt mondanak
Te most viccelsz? Akkor az a sok kis vékonyka srác hogy jár szép lányokkal?
Látod, innen tudom, hogy mégcsak el sem jársz sehová.
Bár azt aláírom, hogy ezek az említett, egyáltalán nem kigyúrt fiúk, akiknek szép barátnői vannak, legalábbis helyes arcúak. Vagy nem tudom, mit értesz te kigyúrton? Ha simán azt, hogy nem kövér, hanem vékony, szálkás, akkor igen.
"Ha jártál volna szórakozni akkor tudnád hogy a nők rámásznak a jó pasikra.Ez a 21-dik század ahol a nők szaladnak a pasik után "
Érdekes szórakozóhelyekre járhattok. Én 2-3 hetente eljárok, elég nagy haveri társasággal. Az van, amit írtam. Még egy átlagos, vagy csúnya csajt is körbeudvarolnak a jó pasik. Van 1-2 kivétel persze, amikor tökrészeg, és általában tyúkeszű, amúgy csúnya, agyonsminkelt lányok nem bírnak magukkal- de azok már bárkire rámásznának, a kérdezőre is. :)
"persze mondják ezt úgy hogy nem értek még normális lányhoz"
Normális lányokhoz nehéz hozzáérni mert olyanok vannak leginkább mint amilyen te vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!