40 éves nő vagyok, és még szűz. Egyszerűen senkinek sem kellettem, ill. aki velem randizott volna, nekem nem jött be. Vibrátorral vettem el magamnak a szüzességem, mert egyszerűen nem érdeklem a nekem tetsző férfiakat. Miért?
"Vibrátorral vettem el magamnak a szüzességem"
Ha szabadna kijavítanom önt (40éves nő), attól még szűz marad hogy játszik egy vibrátorral, a szüzességét csak akkor veszti el ha egy férfi pénisz kerül magába! A szüzesség elvesztése, és a szűzhártya átlyukadása 2 eltérő és különböző dolog. /Talán a külsejével van valami gond, talán túl magasra tette a mércét , és azok a férfiak úgy gondolják, hogy jobbat is kaphatnak.
Neked sem tetszettek akikkel randiztál, ugyan úgy te meg azoknak nem akik neked tetszettek.Nincs ebben semmi fura, nem tetszhet mindenkinek az ember.
Ha szeretnél szexelni, vágysz rá akkor nyugodtan kereshetsz hozzá partnert csak szexre vagy párkapcsolatra ahogy akarod.Szerintem ha vágysz a szexre akkor keress szexpartnert, de ha szerelmet is akarsz és szexet is akkor egy komoly társat, ahhoz viszont pasizni kell, randizni, ismerkedni, eddig mit csináltál?:D
40 év alatt elég valószínűtlen, hogy nem jött össze, vagy nem nagyon akadtak udvarlóid?
Vibrátorral meg nem veheted el a szüzességed, az egy dolog hogy kiszakadt a szűzhártyád, de szűz vagy hisz nem közösültél senkivel sem.
21f
nah jah,ha magasak az elvarasok(latens alomvilag,ugye...)meg a folyamatos agyalas,az epp nem vezet sehova...
:)
elni kell,ha meg valami nem ugy mukodik,ahogy elgondolta a Kisasszony,akkor tovabblepni...
de ahogy a boltban nezzuk az ar/ertek aranyt ugy a maganeletben is...
ha Kiskegyed valogat,akkor ne lepodjon meg,ha a masik fel is...
tudni kell kompromisszumot kotni...
ennyi...
Egy olyan férfire lenne most szükséged szerintem, akivel gátlások nélkül tudnád élvezni a szexet. Akivel nem tervezel, nem vagy bele szerelmes, de megismertet a testi élvezetekkel. Persze elvárás a férfi részéről hogy legyen türelmes és megértő veled, ilyet nehéz találni akinek nincs felesége és/vagy a te korodban van.
A szex nem csak arról szól hogy pénisz (vagy vibrátor) jár a punciban. Érintés, halk sóhajok, édes szavak, közös ügyetlenkedés, egymásnak való örömszerzés - ezeket egy gép nem tudja pótolni.
Hazudnék ha azt mondanám, hogy fiatal vagy, de ne aggódj még nincs késő elkezdeni.
Fiatalkorodban lefoglalt a karrierépítés, vagy mit mondasz magadnak miért nem találtál egy társat? Mennyire vagy gátlásos? (Akár privátban is válaszolhatsz ha nem akar mindenki előtt ennyire megnyílni.)
Hazudnék magamnak, ha azt mondanám, hogy nem vagyok benne hibás, hogy még nem találtam magamnak megfelelő társat, biztos nagyon válogatós voltam, amikor kb. 4 ember közül egyik se felelt meg nekem.
Ja, és az a másik hibám, hogy nem öltözködöm kihívóan. Párszor előfordult amikor nagyon rám tört a kapuzárási pánik, hogy így öltözködtem, és akkor annyi sikerélményem volt, hogy egy részeg hajléktalan azt mondta a párjának, hogy úgy megdugna engem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!