Szerintetek se vagyok szűz? Arra az esetre nem szeretném azt mondani, hogy a szüzességem elvesztése.
Helló!
Két éve megerőszakoltak, a fiú belémhatolt, és belém is élvezett. De én erre nem mondanám azt, hogy elvesztettem a szüzességem, mert a legkevésbé sem egyeztem bele. Az egészre nem tudok szexként gondolni, inkább erőszakként. De még a suliban, az öltözőben erről beszéltek a lányok, és én mondtam, hogy szűz vagyok, és tulajdonképpen lehurrogtak, hogy nem vagyok az. De én úgy érzem, igenis az vagyok.
Szerintetek mondhatom, hogy szűz vagyok? Vagy inkább ne?
17L
Ha anatomialiag nézzük akkor már nem vagy/persze ha a kretén "célba" ért..
De lelked mélyén még az vagy.
Szerintem ha majd egy fiúval odáig juttok, akkor lesztek annyira bizalmas viszonyban, hogy előtte elmondd neki, ami korábban történt Veled. Szerintem mindenképp mondd majd el, amikor eléggé megbízol benne, mert egyrészt lehet, hogy több idő kell majd Neked, mire odáig jutsz, hogy neki add a "szüzességed", másrészt nem tudhatod, hogy nem lesz e mégis gond az első együttlétkor. Sőt egyáltalán azzal, hogy gyengéden hozzád akar érni. Mivel azóta nem volt dolgod fiúval, nem tudhatod, hogy reagálsz rá, ha egy fiú testileg próbál közeledni feléd. Ezért is fontos lehet, hogy tudjon majd a múltadról.
Velem semmi ilyesmi nem történt, de mégis 1 évig nem feküdtem le a barátommal, s már az eleje felé megmondtam neki, hogy rám várnia kell.
Szerintem el kéne majd mondanod neki, mi történt Veled, persze nem az 1. randin, hanem majd ha már igazán bízol benne. És szerintem ha a lelkileg szűznek érzed Magad, akkor neki is mondhatod így, ahogy le is írtad, hogy Te arra az esetre erőszakként tekintesz. Ha igazán szeret, akkor megérti, és segíteni fog, hogy feldolgozd a problémát, és ő is szűzként fog Rád tekinteni- hiszen igazából még soha életedben nem szeretkeztél.
19/L
Szerintem pedig ok tény nem vagy szűz viszont később ha együtt leszel valakivel abban tuti bízni fogsz főleg ilyen dolog után és szerintem ha elmondod neki akkor ő is megérti. Lényegében nem vagy szűz de mivel nem önszántadból történt a dolog nem úgy fog erre a dologra tekinteni hogy 15 évesen összefeküdtél valakivel. Remélem érted.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!