Szerintetek se vagyok szűz? Arra az esetre nem szeretném azt mondani, hogy a szüzességem elvesztése.
Helló!
Két éve megerőszakoltak, a fiú belémhatolt, és belém is élvezett. De én erre nem mondanám azt, hogy elvesztettem a szüzességem, mert a legkevésbé sem egyeztem bele. Az egészre nem tudok szexként gondolni, inkább erőszakként. De még a suliban, az öltözőben erről beszéltek a lányok, és én mondtam, hogy szűz vagyok, és tulajdonképpen lehurrogtak, hogy nem vagyok az. De én úgy érzem, igenis az vagyok.
Szerintetek mondhatom, hogy szűz vagyok? Vagy inkább ne?
17L
Anatómiailag tényleg nem vagy már szűz, de... Végül is a szüzesség valami olyasmi is, hogy akkor engeded meg valakinek először hogy hozzád érjen, ez meg nem történt meg, így "lelkileg" még szűz vagy. A szüzesség szerintem sokkal inkább lelki dolog, mint testi. Ha úgy érzed, hogy még szűz vagy, akkor ne foglalkozz vele, hogy más mit gondol erről.
Ha meg úgy döntesz, hogy valakivel önszántadból lefekszel, az nyilván olyan valaki lesz, aki megérti majd a helyzetedet. Végül is teljesen úgy fogsz akkor viselkedni, mint egy szűz lány, még olyanabbul talán, elképzelhető, hogy az egész olyan lesz, éppen csak nem vérzel majd.
Szóval, szerintem ha ilyen helyzetben van valaki, nyugodtan vallhatja magát szűznek.
Nem vagy szűz!
De ha komolyabbra fordul egy sráccal a dolog, mindneképpen mond el neki mi történt veled, ennyi bizalomnak már lennie kell, és biztosan sokkal gyengédebb lesz, mintha csak sminám megmondod, hogy már nem vagy szűz, mert bár már megvolt az első alkalom, azért még a másodiknál is lehetnek gondok, én például a 7. aktusnál véreztem, akkor szakadt át teljesen a szűzhártyám, előtte sosem véreztem.
23N
Rendben. Ha egyszer lesz egy fiú, akiben megbízok, és szeretjük egymást, elmondom neki. Igazából még nem nagyon gondoltam bele abba, hogy valakivel odáig eljutok, így eddig eszembe se jutott, hogy sokat számítana akkor az, amit mondok. De tényleg biztos sokkal gyengédebb lesz, ha tudja.
Az is igaz, hogy nehezen fogadom a közeledést, főként fiúkét. Volt egy fiú osztálytársam, akivel azelőtt mindig puszival köszöntöttük egymást, de az eset óta azt sem engedem, hogy egyáltalán hozzámérjen. :( Pedig nagyon jóban voltunk.
Én is úgy gondolom, hogy a szüzesség részben lelki dolog. Legalábbis én így értelmezem.
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
"...hiszen igazából még soha életedben nem szeretkeztél."
Ezt a mondatot külön kiemelném, mert valahogy így érzem, csak eddig nem tudtam szavakba önteni. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!