14-16 éves lányok! Ki az, aki még szűz és nem csábult el a manapság annyira divatos, "hamar elvesztem a szüzességem, mert az a menő" divathullámnak?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 19:08
2/47 anonim válasza:
én 14 éves vagyok és nem is fogok elcsábulni mert az bűn meg amúgy se követem a divatot
3/47 anonim válasza:
16 vagyok. eddig se pasi, se csók, se szex. és az utóbbit még mindig nem szeretném, de az első kettőnek már illene megtalálnia...
4/47 anonim válasza:
ez nem jó kérdés mert a tini lányok 85% már nem szűz,helyesbítenék 13-16 évesek közül,és az lesza válaszuk ha írnak "én nem mert én már érett vagyok,komoly kapcsolatba vagyok,igazán szerelmes vagyok""én sem mert csak a barátom akarta aki 21 éves én 14 vagyok de minden happy már kemény 2 hónapja járunk és tudom nem csak a szexért van vele,így hát széttettem a lábam" vagy én sem mert már 15 vagyok és 3 éve járunk és hú de komoly együtt alszunk meg le is feküdtünk mert nagyon király vagyok elég érett,felnőtt,és korán kell kezdeni" meg efféle marhaságok amiket azok a tinik mondanak akik baromira hazudnak már saját maguknak,tudom lepontoztok de akkor sem normális 13-16 éves gyerekként szexelni,akár "komoly" kapcsolatban,pláne nem buliban egy éjszakásban,de úgysem látjátok be csináljátok csak végülis ti bajotok
5/47 anonim válasza:
hozzátenném hogy és lesz néhány aki még tényleg szűz és normális de nagyon kevés
7/47 anonim válasza:
Azok járnak később a legjobban, akik nem csábulnak el ideje korán.
8/47 anonim válasza:
Én 17 leszek és sok barátnőm feküdt le pasival csak azért, hogy ne legyen szűz és csak azért akartak összejönni pasikkal, hogy ne lógjanak ki. Azért ismerek rendes lányokat is, és fiúkat viszont. Amúgy én is szűz vagyok és nem a szex miatt leszek valakivel hanem mert szeretem.
10/47 anonim válasza:
Az vagyok, de rohadtul nem ez határoz meg egy embert. Van aki büszke arra hogy dugott már, mert milyen menő, meg van aki büszke arra hogy még nem, és az mekkora érték.. szerintem meg nem ez számít. Nem csináltam, mert nem volt még senki akiben igazán bíztam volna, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!