14-16 éves lányok! Ki az, aki még szűz és nem csábult el a manapság annyira divatos, "hamar elvesztem a szüzességem, mert az a menő" divathullámnak?
15 voltam amikor elveszettem.
Nem divatból
Ne általánosítsunk.
15 éves vagyok. Lassan 16 és az első barátom is csak 2 és fél hónapja van meg, de egyáltalán nem érzem magam "gáznak" azért mert nem pasiztam be már 11 évesen és normális ruhákba jártam a p*csatakaró kis miniszoknyácskák helyett, ahogy azt a mai "kicsik" csinálják.
a Kérdésedre válasz, én még nem is akarom elveszíteni. Ahhoz megkell várni szerintem a megfelelő embert. (:
'legalább a pasimmal már élvezni fogom.'
Magyarul az elsőt nem élvezted. Ez arról árulkodik, hogy mégsem voltál olyan érett rá, mint hiszed = divatból csináltad.:D
Amúgy csatlakoznék az előttem szólók többségéhez, én is egy szexuálisan érintetlen tizenéves vagyok. Úgy gondolom, elveszteni mindenképp szerelemben érdemes, természetesen csak megfelelő érettség keretében. Az már más tészta, hogy valaki huszonévesfejjel részt vesz pár egyéjszakás kalandban, szíve joga - de aki az első alkalmat is ilyen körülmények között akarja átélni, az szvsz szimplán hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!