Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők körülbelül hány éves koruktól keresik egy férfiben az apát, a férjet és nem a vagány, menő csávót?
ez nem kortól függ, hanem agyi beállítottságtól. lehet egy 18 éves lány is komoly gondolkodású, és lehet 40 évesen is egy kalandornő.
Értem?
Hmm...szerintem meg kell érniük rá, de ez nem korfüggő, csak olyan mértékben, h pl egy 14éves csaj tuti nm ezt keresi. Viszont egy 18éves már megláthatja ha elég érett, hogy milyen apa lenne a párja stb.. Szerintem amikor úgy határozottan ezt kezdik nézni, az valahol 25év afelett van. De pl egy hosszú kapcsolatban már lehet, hogy előbb is felfedezik.
20/L
Szerintem ez abszolúte nem korfüggő.
Én pl 16 éves korom ellenére csak olyan pasit választok, akiből kinézem, hogy jó apa lenne, és nem a híd alatt élnénk (nem úgy, hogy gazdagok, hanem okos, jó munkája lenne, jól keresne), pedig szerintem még bőven ráérek a házassággal (:
Szerintem a lányok már fiatal felnőtt korba elgondolkodnak rajta, hogy a potenciális partnerből milyen apa lenne. Ez persze nem azt jelenti, hogy rögtön házasodni akarnak.
Én pl. 19 éves vagyok, és egy két találkozás után felötlik bennem a gondolat, hogy vajon mint apa hogy működne, sőt azon is elgondolkodom, hogy milyen lenne, ha egyszer ő lenne a férjem. Ez azonban,még közel sem jelenti azt, hogy úgy tervezem, hogy 5 éven belül megházasodom. Sőt a minap történt, hogy egy - ahogy írtad - "vagány, menő csávó", közölte, hogy lassan, lassan már gyerekeket szeretne. Hát az bizony megrémített, így a második randin.
Következtetés: A lányok már viszonylag, hamar elgondolkodnak rajta, hogy valaki milyen apa lenne, de ez még nem jelenti azt, hogy 18-22 éves korban házasodni akarnának, vagy ez alapján választanának párt. Persze ez minden képen egyén függő.
Engem is érdekel!
Szóval akkor mikortól választanak úgy párt!
Mikortól randinak olyanokkal, akiket így néznek?
Nem pedig úgy, hogy: "egy darabig jó lesz, mert jól néz ki és menő"
én mióta megtudtam hogy majd szülni fogok egy férfitől(3éves lehettem kb) már akkor is azt néztem hogy milyen életet folytat, hogy egészséges gyerekünk lenne e, meg hogy kedves lenne e elsősorban a gyerekekkel, másodszor pedig velem.
most 17vagyok, és most is így választok párt, szerintem ez így van jól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!