14-16 éves lányok! Ki az, aki még szűz és nem csábult el a manapság annyira divatos, "hamar elvesztem a szüzességem, mert az a menő" divathullámnak?
Figyelt kérdés
2011. szept. 4. 19:08
41/47 anonim válasza:
3-mas! Nekünk beszélnünk kell! Én is 16 vagyok és még se csók, se pasi, se sex, se semmi és úgy látszik mostanában nem is lesz :( Pedig, ha a sex nem is, de egy csók már illene, hogy legyen.
42/47 anonim válasza:
14 évesen írtam ide, hogy szűz vagyok.. 5 hónap múlva leszek 17 és még mindig szűz vagyok :)) És nem azért mert nem d*gna meg senki..
43/47 anonim válasza:
Én 13 évesen kommentáltam, most rohamosan közeledem a 16 felé. A szűzhártyám változlanul ép, de büszke nem vagyok rá, semmivel sem érzem magam többnek vagy kevesebbnek "aktív" társaimnál.
45/47 anonim válasza:
Én tisztaságot fogadtam a házasságig, és be is fogom tartani. Egy hittanos előadás mély nyomot hagyott bennem, amely nem a "testi következményekről" szólt, hanem a lelkiekről.
15/L
46/47 anonim válasza:
Hát én is itt vagyok :P és szerintem még egy jó ideig az is leszek :) 14/l
47/47 anonim válasza:
Én férfi létemre 32 évesen vesztettem el a szüzességemet a a 27 éves feleségemmel a nászéjszakán...mindketten hívő keresztények vagyunk, bár tudom, hogy ez nem divatos manapság...olvastam olyan kommenteket is régebben, akik betegnek tekintik azokat a férfiakat, akik huszonévesen szüzek.
Szerintem nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!