14-16 éves lányok! Ki az, aki még szűz és nem csábult el a manapság annyira divatos, "hamar elvesztem a szüzességem, mert az a menő" divathullámnak?
én is szűz vagyok még
most 6 hónapja vagyok együtt a barátommal (20 éves), de megbeszéltük, hogy majd csak akkor jöhet szóba,ha 17-18 leszek
14/L :D
23 éves vagyok, 15 évesen vesztettem el, azzal a fiúval, aki az első szerelmem volt, és akivel két évet együtt voltam (fél év után történt meg a dolog).
Nem lettem ribanc, nem égtem ki, élvezem a szexet.
Miért kell általánosítani?
És amúgy nem k****-ra mindegy, hogy ki, mikor és miért veszti el? Egyéni szoc. probléma.
Bocsánat, de nem bírtam ki, hogy ne szóljak közbe. Szüzességgel és anélkül sem vagytok menők.
Hát bevallom irigy vagyok rátok, én már rég akarok szexelni egy jó csajjal, de nem mertem sosem lépni, akárki is tetszett így most is szűz vagyok 20-on túl. :/
Már nagyon nehéz kibírni barátnő és szex nélkül. :(
Büszkén jelentem ki h szűz vagyok még (és egy jó ideig az is maradok)
14/L
Én is szűz vagyok és még nem is tervezem elveszteni. Nem érzem magam késznek rá.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!