Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a menő a zselézett hajú márkás ruhákban járó (dolce, retro, armani) nagyképű rosszfiuban? Miert bukik rájuk minden lány? Egyébként a 16-17 éves korosztályra értem ezt
Szia!
Szerintem nem minden 16-17 éves lány bukik az ilyen fiúkra. Személy szerint nekem sem 16 évesen, sem most nem jönnek be az ilyen "divatb*zi" fiúcskák... Jó, jó legyen jól öltözött egy srác, de könyörgöm, ne értsen már jobban a divathoz, mint én... Annyira kiábrándító tud lenni sztem amikor egy fiú nézegeti magát órákig a tükör előtt, meg menőzik a cuccaival... Egy férfi legyen férfi...
19L
Hali.
én 14 vok és a fiú aki tetszik azis zselézett hajú meg minden de nem öltzik annyira ki csak ha látjuk egymást..de sztem ez nem igaz..azoknak is csak azért h fényszizzenek h na nézd milyen pasim van..nem árt ha divatos de legyen beképzelt az túl nyálas.:)
14L
Nem tudom,én hányok tőlük.
16/L
nekem sem jönnek be az ilyenek. Párom 32 éves, nem zselézi a haját se semmi, nekem ez az egyszerűség kell.
18/L
12:34,
te meg büszke lehetsz magadra h majdnem apáddal jársz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!