14-16 éves lányok! Ki az, aki még szűz és nem csábult el a manapság annyira divatos, "hamar elvesztem a szüzességem, mert az a menő" divathullámnak?
Én is szűz vagyok még, igaz én fiú vagyok, de épp azért vagyok szűz, mert nem találtam olyan lányt, akivel érdemes lett volna szexelni. De már jó lenne 20-on túl találni valakit, akivel kölcsönösen szeretjük egymást.
Nem értem mi van a mai fiatalsággal, annyira nem lehet normális, kedves lányt találni, mindegyik csak piál, szopik meg dug össze-vissza. :/
Nem számít az érzelem és, hogy rendes párkapcsolatuk legyen?
Szerintem ez egy elég szűk látókörű kérdés. Értem, hogy az ilyen tini p.csákra gondolsz, akik hű de trendik egy szál cicanadrágban, tornacipőben, meg kivágott felsőben, de nem csak ilyenekből áll a világ, és egyes dolgok vagy cselekedetek mögött indokok is lehetnek, nem csak a "divat". Én 15 évesen veszítettem el egy olyan fiúval,a kibe akkoriban szerelmes voltam, de így utólag nem tűnik egy nagy szerelemnek. Ennek ellenére nem bántam meg, mert utána évekig nem volt pasim, és jó volt tudni vagy emlékezni bizonyos érzésekre. Sőt, így a mostani barátommal is sokkal fesztelenebb vagyok.
19/L
Én még szűz vagyok. Nem értem, miért jó elpletykálni, hogy 'lefeküdtem a pasimmal és milyen jó a szex' vagy hogy 'én még szűz vagyok, mer megvárom az igazit vele'. Pedig nagyon sokszor hallom, én még arra sem vagyok kíváncsi, hogy a barátnőm mennyi idő után feküdt le a barátjával. Szerintem ez magánügy, és nem is beszélek róla, az én dolgom, senki másé.
Egyébként nem csak hogy szűz vagyok, de még barátom sem volt és nem is csókolóztam még. Mindennek eljön az ideje, a csóknak és a szerelemnek remélem minél hamarabb, már nagyon vágyom rá:$ :)
16/L
Én is még szűz vagyok! :) Mindig is utáltam a divatot, legalábbis az ilyesmi, meg az alkoholizmussal kapcsolatos divatot
14/L
én is szűz vagyok bár fiú, de még várok az igazira.....csak jön, ha nem akkor meg papnak állok és az úr igéjét fogom hirdetni...viccet félre
szűz vagyok, de totál nem érdekel mert nem akarok az a partiköcsög nyomorék lenni aki össze vissza b..tja a lányokat.....mind fizikailag és mind pedig érzelmileg.
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!