Léteznek még olyan nők, akik nem vetik meg a 20 év feletti szűz férfiakat?
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 00:55
2/71 anonim válasza:
Igen,az irtő ronda nők ilyenek
Minimum testsúly: 120kg
3/71 anonim válasza:
Már Tiszaföldváron is van alacsony ronda fiú,nem csak Debrecenben?
4/71 Alexandra0908 válasza:
Héé én nem vagyok irtó ronda,se 120kg...:D
Én speciel nem vetem meg,csak meglepődök,mert ritka...
5/71 anonim válasza:
Biztos léteznek, bár azért a 20 év alatti szüzeket szerintem ők is jobban kedvelik.
6/71 anonim válasza:
Akkor ezek szerint te szereted a ronda pasikat :D Akkor írj privit a kérdezőnek,tárt f*szo....akarom mondani karokkal vár :D
7/71 anonim válasza:
Megjegyezném, hogy 20 év felett se feltétlenül azért szűz valaki, mert ronda.
Esetleg közrejátszhat, hogy valami gáz van a személyiségével, bár jól néz ki. Bár ez sem jobb.
De akár a véletlen is: még nem "fedezte" fel senki, egyszerűen úgy maradt.
8/71 Noydra válasza:
Már megint egy ilyen kérdés? Hány lánynál is próbálkoztál 20 év felett aki (valahogy) meg tudta, hogy szűz vagy? :)
9/71 A kérdező kommentje:
Ha komolyan izgat egyetlen nőt is itt egy igazán ronda, és még a rondábbnál is rondább, néhány hónap múlva 25 évet betöltő, teljesen tapasztalatlan szűz srác, akkor írjon. :D
2013. jan. 12. 01:07
10/71 A kérdező kommentje:
Az a gond, ha valaki jól néz ki, azt már 20 éves kora előtt megerőszakolja egy lány. Én inkább elfogadom, hogy csúnya vagyok, és ezért nem kellek kutyának se.
2013. jan. 12. 01:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!