Léteznek még olyan nők, akik nem vetik meg a 20 év feletti szűz férfiakat?
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 00:55
21/71 Noydra válasza:
Édesistenem... Látod itt a baj, ha azt hiszed, hogy a nőknek kell rád mászniuk ki kell hogy ábrándítsalak... És inkább könnyebb rondának mint gyávának hívnod magad.
22/71 A kérdező kommentje:
Nem tehetek én arról, hogy minden haveromra életük során rámászott már legalább egyetlen nő. Én meg kapom a jó dumát, hogy tegyek az ügy érdekében, meg hogy szomorú, mert nem teszek semmit. Nem igazságos velem az élet nők terén...
2013. jan. 12. 01:20
23/71 anonim válasza:
nyugi, én is sokat hallgatom, hogy nem teszek érte, de a haverjaimnak mind szerencséjük van a nők keresik a társaságukat
24/71 A kérdező kommentje:
Én ugyan mi a fenét tegyek, ha nekik időnként nem kellett szinte semmit? Valószínűleg csúnya vagyok, vagy egyszerűen szerencsétlen, mert 24 év alatt egy lánynak/nőnek se kellettem.
2013. jan. 12. 01:23
25/71 anonim válasza:
Szóval felétek a szépfiúkat már 20 előtt megerőszakolják a nők. És mivel téged nem tepertek le, hát biztos ronda vagy. :O Már nem is szólok semmit!
26/71 Noydra válasza:
Az élet sosem volt és soha nem is lesz igazságos :/ DE ettől még normális esetben tenni kéne valamit azért, amit el akarsz érni. Ez így a normális.
27/71 anonim válasza:
Látom hogy már megint megy a sok hülyeség
Nem létezik olyan férfi aki jól néz ki és még mindig szűz 20 évesen,ez baromság
A nők automatikusan rámásznak egy jó pasira,tehát ne gyertek ezzel a hülyeséggel hogy a férfiaknak kell rámászni a nőkre
Ne halgass ezekre az emberekre,mert csak a baromságot szórják,hallgass inkább rám!
Először is törődj bele hogy ronda vagy!Fogd fel hogy felszínes világban élünk DE tehetsz ez ellen csak változnod kell!De te túl makacs vagy ahhoz hogy változzál!Alkalmazkodni kell különben így fogod leélni az életed!VÁLTOZTASS!
28/71 anonim válasza:
Én nekem a szegény helyzetem miatt van ez az állapotom, pedig több lehetőségem is lett volna már elveszteni. Hát kinek mi jut. Ha nincs más fejlövés.
29/71 A kérdező kommentje:
Változtam már eleget, de a pofám úgyse lesz szép...
2013. jan. 12. 01:29
30/71 Noydra válasza:
De jó hogy szüzek magyarázzák meg, hogy a jó f*szikra rámásznak a nők :) Sok fogalmatok lehet hozzá biztos...csak az a baj hogy álomvilág amit ti valóságnak hisztek. Főleg neked gratulálok 48%os. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!