20éves vagyok és még szűz, zavarja ez a férfiakat?
Figyelt kérdés
ismerkedek egy 30éves férfivel,gond lenne ,ha megtudná hogyan mondhatnám el neki?2012. dec. 12. 10:44
1/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavar minket :D Sőt!!!
3/14 anonim válasza:
Nem fogja zavarni, sőt! Értékelni fogja, ha van egy kis esze!
4/14 Thom12 válasza:
Engem nem zavarna!
De van aki elmenekül, ha megtudja.
Szerintem a kapcsolat elején közöd,
mielőtt szerelem lenne!
Ha megjátrálna írj nenem! :)
Puszo, Tomi
6/14 anonim válasza:
sztem örül hogy fiatal nunához jut :D
am engem nem zavarna
F19 szűzike
7/14 anonim válasza:
engem nem zavarna.
de változó, ki hogyan gondolkozik erről. de szánalmas, aki ez alapján ítél meg egy lányt h szűz-e vagy nem. a gáz az ha már sok férfi végigment valakin, na az már zavaró!
8/14 anonim válasza:
Engem nem zavarna, én inkább megbecsulném és értékelném. Azért nem kell az elso randin elmondani, de majd ha osszejosz vele elmondhatod neki. Nem fog rá semmit se szólni.
21/F
9/14 anonim válasza:
Én szerintem örülnék neki, nem hogy zavarna.
10/14 anonim válasza:
..ha már egy pasi lenne 20 évesen szüz az már ciki lenne,nem? furcsák az emberek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!