Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nem pusztította ki a természetes kiválasztódás az alacsony, kis tömegű férfiakat, hiszen egy nőnek sem vonzóak, minden nő a magas, nagy tömegű, erős alfahímekhez vonzódik?
amiért a töpszli, 160 centi alatti lányok sem pusztultak ki
gondolj már bele, egy 150 centis 35 kilós törpilla mégis hogy szüli meg a 220 centis 100 kilós párja gyerekét ha a kölök az apukára ütött méretben?
úgy a normális ha hasonló a hasonlót választja és ha megfigyeled, a magas nők azok akik nem jönnek össze alacsony pasival.
szóval az alacsonyak is kapnak nőt ha akarnak - csak nem a zsiráfokat kell hajtani :)
keressenek kicsit és mivel a méretükkel nem tudják felhívni a figyelmet - hívják fel a stílusukkal ,a szövegükkel, az arcukkal, etcetc.
kész
Érdekes, bár erősen provokatív kérdés. És még is rá is játszol direkt a megfogalmazással. :P
Egyébként én azt nem értettem soha, hogy a kis péniszű férfiakkal mi lehetett a célja eredetileg a természetnek. Talán az, hogy ők ne szaporodhassanak, ne örökíthessék a génállományukat, csak úgy legyenek, meg dolgozzanak?
És még mielőtt valaki belekötne, igen, ha az átlag alattiak nem lennének, akkor a most átlagos méretűek számítanának kis péniszűeknek. De sokkal kisebb lenne a különbség a férfiak között, és ez már kevéssé lenne feltűnő. Mert most olyan is simán van, hogy az egyik pasinak kétszer olyan hosszú, mint a másiknak, a vastagságról már nem is beszélve. Azért ha belegondoltok, magasságnál mikor látsz olyat, hogy az egyik ember kétszer akkora, mint a másik? Akkor a pénisznél miért alakultak ki ilyen őrületes különbségek?
A kis pénisz mondjuk a szűkebb lányoknak jó.
(Előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!