Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Túl alacsony vagyok, tehetek...

Túl alacsony vagyok, tehetek valamit, akár természetes, vagy mesterséges úton?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 19 éves fiú vagyok és 169 cm. 12 éves korom óta semmit nem nőttem, szó szerint. Egyetlen centit sem.

Nincsen valami módja annak, hogy legalább pár centit még nőjek? Több sportolónál is alkalmaztak hormonkészítményeket sikeresen, de nem tudom, hogy ez-e a megoldás?

Sajnos én rontottam el, kis korom óta nagyon túlsúlyos voltam, nem ettem vitaminokat és fehérjét. Ez mellett korán elkezdtem kondizni.

Nem aggódok igazából, elfogadtam már magam ilyennek de ha esetleg létezik valami ami esetleg segíthet azt megköszönném ha tudatnátok.

2010. ápr. 30. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
én úgy tudom hogy az úszás segít picit megnyújtani
2010. ápr. 30. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:
egyébként az alacsony pasik a leghejesebbek
2010. ápr. 30. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Alacsony ???? Ezt gyorsan verd ki a fejedből ! Ide figyelj :

Nálunk az osztályban van egy srác aki kb. annyi, mint te magasságban és szinte minden csaj odavan érte. Van önbizalma is, az tuti, és látszik, hogy magasan hordja a fejét és őszintén valahogy az ember el is felejti, hogy milyen magas, valahogy senkinek sem az jut eszébe, hogy " ez a srác csak 169 cm ", sőt ....... ezenkivül meg ezen a ' magasságos ' témán tegyétek már túl magatokat, az ég szerelmére, gondoljatok arra, hogy van aki még ennél alacsonyabb is , és arra, hogy a kisugárzás sokkal többet nyom a mérlegen, mint egy pár centi a 100as után

Sok sikert kivánok neked és hidd el, hogy fiatalon van csak ideje és IDEGE az embernek ezen teketóriázni, 30 évesen már legszivesebben fejberúgnád saját magad, hogy ilyesmin fárasztod magad

NŐjetek fel már, emberkék xP

2010. ápr. 30. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez már nem számít alacsonynak.

Én 20 vagyok és 163. Zavar, dehát... ez van.

Én is megnőttem kb. 13 éves koromra aztán annyi. Pedig apám azért majdnem 180, lehetnék magasabb is.

2010. máj. 1. 02:51
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, örülök, hogy kedvesek vagytok és megnyugtattok. :)

A baj velem is csupán az, hogy apám magas és valószínűleg nem azért álltam meg a fejlődésben, mert genetikai dolog... Hanem én rontottam el, valószínűleg azzal, hogy kondiztam 12-13 évesen és sérvet kaptam, illetve a gerincem nagyon megsínylette a dolgot. Azóta nem növök.

Egy orvos azt mondta anyukámnak, hogy van egy kezelés ami valami korongokat újra beindít és a növekedést ismét be lehet indítani, de sajnos a kezelés 1 éves és majdnem 3 millió forint. :(

2010. máj. 2. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!